גלידת לוטוס מסקרפונה

עדי קלינגהופר ("עדיקוש") מכינה גלידת לוטוס מסקרפונה באפס מאמץ, והתוצאה - וואו!

ביקשנו מהבלוגריות המובילות לבחור את הקינוח המושלם שלהן לחג. התוצאה - קינוחי לוטוס עשירים, מפנקים ומרגשים, כדי שגם אתם תוכלו להתפנק עם השילוב המושלם בין לוטוס לחג הלבן. והפעם: עדי קלינגהופר, בעלת הבלוג "עדיקוש"

עדי קלינגהופר, מוגש מטעם לוטוס
עודכן:
בחרתי בקינוח הזה לשולחן החג כיוון שזה קינוח מאוד קל להכנה, כל אחד יכול להכין את הגלידה המדהימה הזו, וכולם ייהנו לאכול אותה ! אין פה אפייה או שיטת הכנה מיוחדת - ממש אפס מאמץ והתוצאה היא וואו! את הגלידה אני מגישה למרכז השולחן כשהיא קפואה, עם התבנית, לצד קונוס ופל וקעריות, וככה חולקים. זה לגמרי המתכון המנצח והבטוח לקינוח, כי מי לא אוהב לוטוס, גלידה ועוד עם מסקרפונה?!

קל | 10 מנות | 10 דקות הכנה (ללא זמן הקפאה) | תבנית 20X20 ס"מ

המרכיבים:
גלידה:
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
  • 1 פחית (390 גרם) חלב מרוכז
  • 1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה
  • 1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 5 כפות ממרח לוטוס
  • 160 גרם (כ-25 יחידות) עוגיות לוטוס, מרוסקות
קישוטים:
  • 150 גרם ממרח לוטוס
  • 10 עוגיות לוטוס מרוסקות
אופן ההכנה:
1. מניחים בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמנת, חלב מרוכז, גבינת מסקרפונה, פודינג וניל וממרח לוטוס ומקציפים עד לקבלת קציפה מעט יציבה.
2. מוסיפים את עוגיות הלוטוס המרוסקות ובעזרת מרית מערבבים בתנועות קיפול עדינות עד להטמעה.
3. יוצקים את הקרם לתבנית בגודל 20X20 ס"מ ומשטחים.
4. יוצקים מעל הקרם ממרח לוטוס ומשיישים בעזרת סכין או קיסם. מפזרים מעל עוגיות לוטוס מרוסקות ומכניסים להקפאה למשך יממה לפחות.
5. מגישים את הגלידה ישר מהמקפיא אל מרכז השולחן ואוכלים בהנאה!
פורסם לראשונה: 17:01, 07.05.23
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button