שף
שף
חסה צרובה

במקום סלט ירוק: חסה צרובה במחבת

שתי דקות על האש, עם קצת שמן זית, ויש לכם  תוספת מפתיעה לארוחה וגם נושא לשיחה: איך לא חשבנו על זה קודם?

פורסם:

המנה הזו מפתיעה ממש. מהמנות האלה שאחרי שטועמים אותן שואלים את עצמנו איך לא חשבנו על זה קודם. כמה פשוט ככה טעים בהגזמה.
המרכיבים (4 מנות)
  • 2 עגבניות טריות
  • 1 כף שמן זית
  • מלח, פלפל שחור
  • 5-4 כפות יוגורט עזים או אחר (אפשר גם טבעוני)
  • 1 כפית טחינה גולמית
  • 2 לבבות חסה קיסר
ההכנה
1. חוצים את העגבניות ומגררים אותן במגררת דקה (ללא הקליפה). מעבירים לקערית, מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל ומערבבים. מניחים בצד.
2. מערבבים בכלי נפרד את היוגורט עם הטחינה הגולמית, מלח ופלפל.
3. נפטרים מבסיס לבבות הקיסר וחוצים (בידיים) כל יחידה.
4. יוצקים למחבת 2 כפות שמן זית ומפזרים מעט מלח. מחממים היטב. מוסיפים את חצאי החסות וצורבים כ־2 דקות, תוך היפוכן בעזרת מלקחיים (ערימת החסה תתפרק לעלים, זה בסדר). מקפידים לא לצרוב יותר מדי, כך שיישארו בחסה חלקים פחות עשויים. מעבירים לצלחת הגשה.
5. מוסיפים לצלחת או מחלקים לכלי הגשה את רוטב העגבניות ורוטב היוגורט־טחינה ומגישים מיד.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button