המרכיבים לכוס משקה:
- 1 כוס חלב שקדים או קוקוס או סויה
- 2 כפות קמח שיבולת שועל
- 1 כפית תחליף סוכר חום טרוביה
- 2-1 כפות מי ורדים
- 1/2 כפית קינמון או 1 כפית קוקוס טחון
- 1 כף פיסטוקים או אגוזים או שקדים, קצוצים
ההכנה:
1. מחממים בסיר חלב שקדים או קוקוס או סויה.
2. מוסיפים קמח שיבולת שועל ומערבבים למרקם חלק.
3. מוסיפים תחליף סוכר ומי ורדים ומערבבים.
4. יוצקים לספל, מפזרים מעל קינמון או קוקוס טחון ופיסטוקים או אגוזים או שקדים ומגישים חם.
למידע נוסף היכנסו לאתר: https://www.truvia.co.il/why-truvia