שף
שף
לבד בבית: ברזאולה ביתית

כל כך קל להכין לבד: נקניק איטלקי תוצרת בית

רוני כהן מנבחרת המשפיעניות של שף מלמדת איך להכין את ברזאולה, שמככב בצלחות האנטיפסטי בקלות ובתוך 24 שעות בלבד. זמן שנחסך: שלושה חודשים

פורסם:
הנקניק האיטלקי האהוב, שמוכר לנו מצלחות האנטיפסטי והמתאבנים, בגרסה לא מסורתית, שמקצרת שלושה חודשים ליום אחד בלבד. ההכנה ממש פשוטה ודורשת בעיקר המתנה של 24 שעות.
את הנקניק המוכן עוטפים בנייר סופג או בבד, מכניסים לשקית אטומה ומאחסנים במקרר (עד שבועיים).
אפשר לשחק עם הטעמים שמשלבים בתערובת הכבישה, ולשנות כך את הארומה של הנקניק. הבסיס הם המלח והסוכר, ומשם השמיים הם הגבול.

המרכיבים
  • 2 נתחי סינטה, כ־300 גרם כל אחד מהם
  • לתערובת הכבישה
  • 3 כוסות מלח
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 1 כף קליפת תפוז מגוררת
  • 2 כפות שמיר קצוץ
ההכנה
1. מסירים מהסינטה את חלקי השומן החיצוניים.
2. מערבבים היטב את כל מרכיבי התערובת בקערה, עדיף לערבב בידיים.
3. מעבירים חצי מכמות התערובת לקופסת פלסטיק. מניחים מעליה את נתחי הסינטה, כך שיהיה רווח ביניהם. מכסים ביתרת התערובת. סוגרים את הקופסה ומכניסים למקרר.
4. לאחר 12 שעות הופכים את הקופסה, כך שהמכסה יהיה כעת למטה. מחזירים למקרר ל־12 שעות נוספות (ואפשר לעוד 24 שעות).
5. פותחים את הקופסה ומוציאים ממנה את נתחי הסינטה. שוטפים אותם היטב במים קרים ומייבשים בעזרת נייר סופג.
6. פורסים לפרוסות דקות באמצעות סכין חדה.

  • רוני כהן היא בלוגרית אוכל. אינסטגרם: ronis_recipes
  • לחצו כאן לכל המתכונים של נבחרת #המשפיעניות של "שף"
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button