שף
שף
קרם ריקוטה ופירות יער

בכמה דקות עבודה: קרם ריקוטה ופירות יער

קינוח מהיר שנראה סופר-אלגנטי. ומה החלק הכי מסובך במתכון? להקציף קצפת

עודכן:
המרכיבים (10 כוסיות קטנות בנפח 100 מ"ל)
  • 250 גרם פירות יער טריים או מופשרים
  • 1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 2 מכלים (500 גרם) גבינת ריקוטה
  • קליפה מגוררת מ־1 לימון
  • 1 כפית תמצית וניל
ההכנה
1. שמים את פירות היער בקערה, מוסיפים 1 כף מאבקת הסוכר ומערבבים בעדינות. משהים 20 דקות (עד שעה).
2. שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה, מוסיפים את יתרת אבקת הסוכר ומקציפים לקצפת יציבה. מוסיפים את הריקוטה, את קליפת הלימון והווניל ומערבלים קלות לקבלת מרקם של מוס (אפשר להכין עד 5 שעות מראש ולשמור במקרר).
3. הרכבת המנה וההגשה: מסננים בעדינות את פירות היער ושומרים את הרוטב שהצטבר בקערה. מניחים מהפירות בכל כוסית ויוצקים עליהם מעט מהרוטב. מחלקים את הקרם בין הכוסיות ומסיימים בזילוף נוסף מהרוטב. מגישים.
פורסם לראשונה: 14:55, 03.06.24
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button