המרכיבים (כ־35 כדורים)
- 500 גרם תמרים, רצוי מזן מג'הול, מגולענים
- 3 כפות גדושות סירופ אגבה
- 3 כפות אבקת קקאו כהה
- 2 כוסות פצפוצי אורז מלא
- לציפוי: 3/4 כוס אבקת קקאו כהה
ההכנה
1. מניחים את התמרים בקערת מעבד המזון ומעבדים למחית אחידה. מוסיפים את האגבה והקקאו ומעבדים לעיסה אחידה.
2. מוסיפים את פצפוצי האורז וטוחנים קצרות בלבד, עד שהם נטמעים בעיסה.
3. הגלגול והציפוי: שמים את אבקת הקקאו בצלחת עמוקה. יוצרים כדורים מהעיסה ומגלגלים בקקאו. מצננים לפחות שעה וחצי במקרר, לייצוב. מגישים.
משך ההכנה: כ־20 דקות, לא כולל צינון
דרגת קושי: קל
איך שומרים? עד שבוע במקרר או עד חודש במקפיא