שף
שף
נודלס עם סלמון

נודלס עם סלמון, תירס ופלפלים

חובבי המוקפץ והתיבול האסייתי? המנה הזו בשבילכם - ולא, והיא ממש לא מסובכת. ועוד בשורה טובה - אפשר להקפיא אותה ולחמם כשרעבים

פורסם:

המרכיבים (6-4 מנות)
  • 500 גרם פילה סלמון טרי או מופשר, ללא עור, חתוך לקוביות בגודל 2 סמ"ר
  • 3+2 כפות רוטב סויה
  • 1 חבילה (500-400 גרם) אטריות ביצים (נודלס) או אטריות אורז
  • 2 כפות שמן
  • 3 שיני שום, קלופות ופרוסות
  • 3-2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות בגודל 1 סמ"ר
  • מלח, פלפל שחור
  • 2 כוסות גרעיני תירס טרי או מופשר

ההכנה

1. שמים בקערה את הסלמון ו־2 כפות מהסויה ומערבבים. משהים 15-10 דקות.
2. במקביל, מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים.
3. מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את קוביות הסלמון ומזהיבים אותן כחצי דקה עד דקה מכל צד. מעבירים לצלחת.
4. מוסיפים למחבת את השום ומטגנים קצרות, עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את קוביות הפלפל, מלח ופלפל ומטגנים כ־5 דקות, עד שהפלפלים מתרככים. מוסיפים את התירס ומערבבים. מוסיפים את האטריות ואת 3 כפות רוטב הסויה, מערבבים ומטגנים יחד עוד כ־2 דקות. מוסיפים את הסלמון ומערבבים בעדינות. מסירים מהכיריים. מגישים חם או מצננים ומקפיאים.
  • איך שומרים? עד 3 ימים במקרר או עד 3 חודשים במקפיא.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button