המרכיבים ל־2 מנות:
- חזה עוף (חצי פרפר בגודל בינוני)
למרינדה:
- 1 כף קורנפלור
- 1 כף גדושה חמאת בוטנים טבעית
- 3 כפות רוטב סויה
- 1 כף שמן שומשום
לסלט:
- 2 מלפפונים, חתוכים למקלות
- 1 זוקיני, קלוף וחתוך למקלות?
- 1 גזר, קלוף וחתוך למקלות
- 1 גמבה, חתוכה למקלות
- 1 חבילה אטריות שעועית
לרוטב:
- 1 כף גדושה חמאת בוטנים טבעית
- 3 כפות רוטב סויה
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כף תחליף סוכר לכל מטרה של טרוביה
לקישוט:
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 2 כפות בוטנים קצוצים (או כל אגוז אחר שרוצים)
ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה, מוסיפים את חזה העוף ומשרים לשעה לפחות.
2. מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את חזה העוף ל־15 דקות בישול ברתיחה עדינה. מכבים את הלהבה, מכסים את הסיר ומניחים לחזה העוף לנוח למשך 15 דקות.
3. מוציאים את חזה העוף מהסיר, מצננים וקוצצים דק.
4. שמים את כל הירקות לסלט בקערה.
5. מבשלים אטריות שעועית בסיר עם מים רותחים ומלח למשך דקה. מסננים ממי הבישול, מצננים ומעבירים לקערה עם הירקות. מוסיפים את חזה העוף הקצוץ.
6. מערבבים בכלי את כל המרכיבים לרוטב, יוצקים מעל הסלט ומערבבים.
7. מפזרים מעל כוסברה ובוטנים ומגישים.
למידע נוסף היכנסו לאתר: https://www.truvia.co.il/why-truvia