פופה (בתרגום לעברית: בובה) היא מסעדת רסטרו-קלאב שמשתרעת על פני 470 מטר של פנטזיות וחלומות. המטרה: להעניק לאורחים בילוי שונה ומפתיע – מפתיע אפילו בעיר רב גונית כתל אביב.
כבר בכניסה למסעדה עוברים לממד אחר ופוסעים בדרך פתלתלה, המדמה "מנהרת זמן", עבור העובר בה. עם כניסתכם ל"מנהרה" (חלל המסעדה) אתם מוזמנים להתנתק ממחשבות קונבנציונליות, מדפוסי התנהגות שגרתיים, מהנייד שלכם ומכל מה שאתם מכירים ולהתחבר מחדש אל עצמכם, אל החושים שלכם ואל אנשים חדשים.
את המקום עיצב ניר רן כחלל מנותק מהמציאות, בהשראת זרם האמנות האבסטרקטית, באקט מכוון, כדי לעורר תגובות רגשיות עמוקות של סקרנות והתרגשות. בנוסף, המקום בנוי בזרימה מעגלית, אזורי הישיבה תוכננו בקפידה כמו ישיבה סביב מדורה, מתוך כוונה לחבר בין אנשים שונים ולגרום לתחושת הביחד, כשכל אזור עוצב בצורה שונה על מנת לגרום להצפת רגשות שונים.
המחשבה על הפרטים הקטנים כגדולים הובילה לרעיון משוגע אך משגע: הפיכת חדר השירותים ליער שבו תיתקלו ביצורים מיוחדים ומוזרים במיצג ענק.
המטבח כזירת משחק
על המטבח הפתוח של המסעדה מנצח השף ליאור כהן, בעל מצנפת אחת במדריך המסעדות הנחשב גו-מיו, ופיינליסט "טופ שף" צרפת 2013.
מבחינה קולינרית המטבח הוא זירת משחק בין מטבח ים תיכוני מודרני לצרפתי, עם מנות שמספרות סיפור עונתי ואינטראקטיבי. החוויה הקולינרית הולכת יד ביד עם החוויה הצבעונית, המעוררת והמכשפת של ההליכה לאיבוד בזמן ובמרחב של המקום.
החל מהשעה 23:30 תוכלו ליהנות מתפריט לילי שבו קוקטיילים חדשניים ויינות שנבחרו בקפידה יוצאים החוצה לשולחנות.
אם חשבתם שכבר טיילתם בעולם, ראיתם וחוויתם הכל – בואו לגלות עולם חדש, במסעדה שמשלבת בין תרבות, מוזיקה, הופעות והפתעות רבות. הנכם מוזמנים לצאת מהשגרה, להתניע את האוטו ולהגיע לחניון גינת השרון ב-WAZE.