שף
שף
סנגריית קיץ לבנה

קלאס באפס מאמץ: סנגריה לבנה ללא בישול

רוני כהן מנבחרת המשפיעניות של "שף" עם משקה מרענן לימי הקיץ הלוהטים, שמכינים בכמה דקות של עבודה

עודכן:
טיפים:
  • כדאי לשלב תפוחים ירוקים ואדומים. אני השתמשתי בגרני סמית ובפינק ליידי.
  • אפשר להשתעשע עם כל פרי אהוב נוסף.
  • אפשר להחליף את היין הלבן באדום.
  • אפשר להוסיף תבלינים נוספים שאוהבים, למשל אניס.
  • לטעם חזק יותר של קינמון, אפשר לבשל את רכז התפוחים עם הקינמון במשך כמה דקות בסיר קטן.
  • מומלץ להוסיף את תרכיז התפוחים בהדרגה. תטעמו ותוסיפו עוד במידת הצורך.

המרכיבים (כ־10 מנות)
  • 3 תפוחים
  • 2 בקבוקי יין לבן
  • 5 מקלות קינמון
  • 1 כוס תרכיז תפוחים (עדיף טבעי)
  • כ־8 כוסות קרח
ההכנה
1. חותכים את התפוחים (בלי לקלוף) לקוביות. מעבירים לכלי זכוכית גדול.
2. מוסיפים את היין ואת מקלות הקינמון ומוסיפים כ־3/4 כוס מתרכיז התפוחים. מערבבים היטב. טועמים ומוסיפים עוד מהתרכיז, לפי הטעם.
3. מוסיפים הרבה קרח ומגישים מיד.

  • רוני כהן היא בלוגרית אוכל. אינסטגרם: ronis_recipes
  • לחצו כאן לכל המתכונים של נבחרת #המשפיעניות של "שף"
פורסם לראשונה: 06:52, 25.06.24
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button