טיפים:
- כדאי לשלב תפוחים ירוקים ואדומים. אני השתמשתי בגרני סמית ובפינק ליידי.
- אפשר להשתעשע עם כל פרי אהוב נוסף.
- אפשר להחליף את היין הלבן באדום.
- אפשר להוסיף תבלינים נוספים שאוהבים, למשל אניס.
- לטעם חזק יותר של קינמון, אפשר לבשל את רכז התפוחים עם הקינמון במשך כמה דקות בסיר קטן.
- מומלץ להוסיף את תרכיז התפוחים בהדרגה. תטעמו ותוסיפו עוד במידת הצורך.
המרכיבים (כ־10 מנות)
- 3 תפוחים
- 2 בקבוקי יין לבן
- 5 מקלות קינמון
- 1 כוס תרכיז תפוחים (עדיף טבעי)
- כ־8 כוסות קרח
ההכנה
1. חותכים את התפוחים (בלי לקלוף) לקוביות. מעבירים לכלי זכוכית גדול.
2. מוסיפים את היין ואת מקלות הקינמון ומוסיפים כ־3/4 כוס מתרכיז התפוחים. מערבבים היטב. טועמים ומוסיפים עוד מהתרכיז, לפי הטעם.
3. מוסיפים הרבה קרח ומגישים מיד.
- רוני כהן היא בלוגרית אוכל. אינסטגרם: ronis_recipes
- לחצו כאן לכל המתכונים של נבחרת #המשפיעניות של "שף"
פורסם לראשונה: 06:52, 25.06.24