טארט מוס לוטוס

שקמה יעקבי ("Tivoneat") מכינה טארט מוס לוטוס פרחוני וחגיגי

ביקשנו מהבלוגריות המובילות לבחור את הקינוח המושלם שלהן לחג. התוצאה - קינוחי לוטוס עשירים, מפנקים ומרגשים, כדי שגם אתם תוכלו להתפנק עם השילוב המושלם בין לוטוס לחג הלבן. והפעם: שקמה יעקבי, בעלת הבלוג "Tivoneat"

שקמה יעקבי, מוגש מטעם לוטוס
פורסם:
טארט מוס לוטוס בצורת פרחים חגיגיים לכבוד החג! מתכון קל ומהיר מחמישה מצרכים בלבד. הסיבה שאני כל כך אוהבת את המתכון הזה היא כי אפשר להכין אותו או בתבנית או בכוסות אישיות. כך או כך אלו שכבות נהדרות של עוגיות לוטוס וחמאה, מוס לוטוס וגבינה טבעונית, וקצפת טבעונית מעל הכול!

קל | 6-4 טארטים אישיים או 6-4 מנות בטארט גדול | 20 דקות הכנה | תבניות אישיות בקוטר 12-8 ס"מ או תבנית טארט גדולה בקוטר 22 ס"מ
המרכיבים:
לקלתית:
  • 200 גרם עוגיות לוטוס, טחונות דק
  • 120 גרם חמאה טבעונית, מומסת
למילוי:
  • 1/2 צנצנת ממרח לוטוס
  • 120 גרם גבינה לבנה טבעונית
לציפוי:
  • 1/2 כוס (100 מ״ל) קצפת טבעונית
  • חופן עוגיות לוטוס, מרוסקות
אופן ההכנה:
1. הקלתית: מערבבים בקערית את מרכיבי הקלתית, מעבירים לתבניות או לתבנית הגדולה ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות. מעבירים למקרר.
2. המילוי: מקציפים בקערה את מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית (ההקצפה מאווררת את הממרח ומתקבלת מעין קציפה). מוציאים את התבניות מהמקרר ויוצקים לכל תבנית את המילוי בנדיבות.
3. הציפוי: מקציפים בקערה את הקצפת הטבעונית ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן. מקשטים כל טארט בקצפת ומפזרים מעל עוגיות לוטוס מרוסקות.
4. שומרים בקירור עד להגשה.
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button