שף
שף
כוסיות קראנץ' מפצפוצי אורז ושוקולד

הממתק לסגירת החופש הגדול: כוסיות קראנץ' בהתאמה אישית

עוד טריק מנצח של שרית נובק מנבחרת המשפיעניות של שף. מעט מרכיבים, הכנה קלה, ויש חטיף מצויין שיכול להיות גם טבעוני ונטול גלוטן

פורסם:
קבלו חטיף של סוף החופש, כזה שמכינים בכמה דקות והוא תעסוקה נעימה ומהנה. ממיסים שוקולדים, מערבבים מצרכים טעימים ומכינים מנה יפהפייה שהכי כיף לנשנש. שימו לב שהמתכון הבסיסי הוא ללא גלוטן וטבעוני. אם תשחקו עם המרכיבים, המנה תשתנה בהתאם.
זה המתכון הכי ורסטילי שקיים. אפשר לשנות אותו בקלילות לפי ההעדפה האישית:
  • אפשר להחליף את פצפוצי האורז בקורנפלקס אחר שאוהבים
  • אפשר להחליף את שוקולד החלב בשוקולד מריר
  • אפשר להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד אחר
  • אפשר להחליף את חמאת הבוטנים בחמאת אגוזים אחרת או בטחינה גולמית
  • מומלץ להכין את הקינוח בתבנית סיליקון למאפינס, אבל אם אין – אפשר להשתמש בתבנית רגילה ולרפד את השקעים בעטרות נייר (מנג'טים)

המרכיבים (כ־12 יחידות בתבנית מאפינס)
  • 100 גרם פצפוצי אורז
  • 70 גרם שוקולד חלב מומס
  • 1 כף שמן קוקוס מומס או 15 גרם חמאה מומסת
  • 50 גרם חמאת בוטנים
  • אפשרות: מעט סירופ מייפל, אגבה או דבש
  • למעטפת: 50 גרם שוקולד לבן מומס
ההכנה
1. שמים את פצפוצי האורז בקערה. מוסיפים את השוקולד המומס, שמן הקוקוס (או החמאה) וחמאת הבוטנים (אם צריך, אפשר לחמם את חמאת הבוטנים כמה שניות במיקרוגל, לריכוך). מערבבים עד שפצפוצי האורז מצופים היטב. טועמים ומחליטים: אם רוצים להמתיק, אפשר להוסיף מעט סירופ מייפל או אגבה או דבש.
2. המעטפת והמילוי: מברישים תבניות מאפינס מסיליקון בשכבה דקה של שוקולד לבן מומס. ממלאים את התבניות בתערובת פצפוצי האורז ומהדקים. מכניסים להתייצבות במקרר למשך כשעתיים.
3. מוציאים ושולפים מהתבניות. מגישים או שומרים במקרר.

  • שרית נובק היא בלוגרית וצלמת אוכל, כותבת את הבלוג "מיס פטל". אינסטגרם: misspetel, אתר: misspetel.com
  • לחצו כאן לכל המתכונים של נבחרת המשפיעניות של "שף"
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button