המרכיבים לכ־20 יחידות:
- 1 חבילה קמח תופח (350 גרם)
- 2 ביצים
- 2 גביעי לבן או שמנת חמוצה
- 2 כפות תחליף סוכר לכל מטרה של טרוביה
- קורט מלח
לטיגון:
- שמן קנולה לטיגון עמוק
למילוי (אם רוצים):
- ריבה שאוהבים
לקישוט:
- תחליף אבקת סוכר טרוביה
ההכנה:
1. מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים לבלילה אחידה.
2. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
3. בעזרת כף יוצקים מהבלילה לסיר סופגניות קטנות ומטגנים על להבה נמוכה משני הצדדים עד להזהבה. בעזרת כף מחוררת מוציאים מהסיר אל נייר האפייה.
4. ממלאים בריבה שאוהבים (אם רוצים) ומפזרים מעל תחליף אבקת סוכר. מגישים חם.
למידע נוסף היכנסו לאתר: https://www.truvia.co.il/why-truvia