סלט פסטה ירוקים, תפוח ושומר

מתכון בריא אחד בשבוע: סלט פסטה, ירוקים, תפוח ושומר

אם כל שבוע נכניס לתפריט עוד מתכון בריא אחד – התזונה שלנו תשתפר פלאים במהרה. והפעם: הופכים את מנת הפסטה לסלט קר ומלא בירוקים

שף אורח: עידו קליינר
עודכן:
איך עוברים לערוץ הקיץ? מאמצים גישה רעננה והופכים את קדירת הפסטה לסלט קר.
עוד מתכונים בריאים לקיץ:
החומרים ל-6 מנות:
  • 1 חבילה פסטה (500 גרם) פוזילי או פנה
  • מעט שמן זית
  • מלח
  • 1 כוס שעועית ירוקה, טרייה או קפואה
  • 2 מלפפונים חתוכים לקוביות
  • 1/2 תפוח ירוק, חתוך לקוביות
  • 1 שומר קטן, פרוס דק
  • חופן עלי בזיליקום
לרוטב:
  • 2/3 כוס שמן זית
  • 1/3 כוס מיץ לימון טרי
  • 1 כפית חרדל חלק
  • מלח
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים (אך לא שוטפים!) ומוסיפים זילוף שמן זית כדי שהפסטה לא תידבק.
  2. חולטים את השעועית הירוקה בסיר עם הרבה מים רותחים ומלח, מסננים ומצננים במי קרח.
  3. מעבירים לקערה את הפסטה, השעועית וכל שאר מרכיבי הסלט.
  4. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.
ערכים תזונתיים למנה + כף רוטב: 409 קלוריות | 69 גרם פחמימות | 11.5 גרם חלבון | 10.5 גרם שומן | 6 מנות
2 צפייה בגלריה
עידו קליינר, שף מסעדת באנה
עידו קליינר, שף מסעדת באנה
שף אורח: עידו קליינר, שף מסעדת באנה
(צילום: דרור עינב)
פורסם לראשונה: 20:40, 11.07.21
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button