הצנצנת המקסיקנית: דייסת שיבולת שועל מלוחה עם אבוקדו ושעועית אדומה

מנה חמה, הגרסה הבריאה: ארוחה מקסיקנית בצנצנת

בלי חומרים משמרים ועם המון ערכים תזונתיים. קחו מנה סופר־מהירה ללא בישול, שתחמם אתכם בעבודה: דייסת שיבולת שועל מלוחה עם אבוקדו ושעועית אדומה

שף אורח: חגי לפלר
פורסם:
ערכים תזונתיים למנה: 416 קלוריות | 18 גרם חלבון | 49 גרם פחמימה | 18 גרם שומן (מתוכו 2.6 גרם שומן רווי) | 1 מנה
החומרים:
  • 4 כפות שיבולת שועל דקה
  • 1 כפית שמרי בירה
  • 1 כפית זרעי פשתן טחונים
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית תימין יבש
  • קורט מלח
להגשה:
  • 1/4 אבוקדו, חתוך לקוביות
  • 3 כפות שעועית אדומה מבושלת
  • 1 צרור כוסברה, העלים בלבד
אופן ההכנה:
  1. מכניסים את כל החומרים לצנצנת גדולה וחסינת חום.
  2. רעבים? מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי, מכסים במכסה ומחכים כ־15 דקות.
  3. פותחים את הצנצנת, מערבבים היטב ומגישים עם אבוקדו, שעועית אדומה וכוסברה.
רוצים עוד? לחצו על התמונה למתכון של מרק ראמן בצנצנת:
מנה חמה ראמן


לעוד מתכונים בריאים של חגי לפלר:
מתכונים, הכנה וצילום: חגי לפלר, הבעלים של הבלוג "הספורטאי הטבעוני" ובוגר לימודי תזונת ספורט במכללת וינגייט
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button