ערכים תזונתיים למנה: 416 קלוריות | 18 גרם חלבון | 49 גרם פחמימה | 18 גרם שומן (מתוכו 2.6 גרם שומן רווי) | 1 מנה
החומרים:
- 4 כפות שיבולת שועל דקה
- 1 כפית שמרי בירה
- 1 כפית זרעי פשתן טחונים
- 1 כפית שום כתוש
- 1 כף שמן זית
- 1 כפית תימין יבש
- קורט מלח
להגשה:
- 1/4 אבוקדו, חתוך לקוביות
- 3 כפות שעועית אדומה מבושלת
- 1 צרור כוסברה, העלים בלבד
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל החומרים לצנצנת גדולה וחסינת חום.
- רעבים? מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי, מכסים במכסה ומחכים כ־15 דקות.
- פותחים את הצנצנת, מערבבים היטב ומגישים עם אבוקדו, שעועית אדומה וכוסברה.
רוצים עוד? לחצו על התמונה למתכון של מרק ראמן בצנצנת:
לעוד מתכונים בריאים של חגי לפלר:
מתכונים, הכנה וצילום: חגי לפלר, הבעלים של הבלוג "הספורטאי הטבעוני" ובוגר לימודי תזונת ספורט במכללת וינגייט