מנה חמה ים תיכונית עם בורגול ותורמוס

מנה חמה, הגרסה הבריאה: תבשיל בורגול ותורמוס עם עשבי תיבול בצנצנת

בלי חומרים משמרים ועם המון ערכים תזונתיים. "הספורטאי הטבעוני" מציע מנה ים תיכונית סופר־מהירה ללא בישול, שתחמם אתכם בעבודה ותספק כמעט 20 גרם חלבון

שף אורח: חגי לפלר
פורסם:
ערכים תזונתיים למנה: 438 קלוריות | 19 גרם חלבון | 71 גרם פחמימה | 12 גרם שומן
החומרים למנה אחת:
  • 1/2 כוס בורגול לפני בישול
  • 1 קופסת שימורים קטנה של גרגירי תורמוס
  • 1 כף גזר חתוך לקוביות זעירות
  • 1 חופן פטרוזיליה, קצוץ
  • 1 חופן בצל ירוק, קצוץ
  • 1 כף שמן זית
  • מיץ מ־1/2 לימון
  • 1/2 שן שום כתושה
  • קורט כורכום
  • קורט מלח
אופן ההכנה:
  1. מכניסים את כל החומרים לצנצנת גדולה וחסינת חום.
  2. רעבים? מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי, מכסים במכסה ומחכים כ־15 דקות.
  3. פותחים את הצנצנת, מערבבים היטב ואוכלים חם. מומלץ לאכול עם טחינה.
עוד מתכונים בריאים בצנצנת:
מתכונים, הכנה וצילום: חגי לפלר, הבעלים של הבלוג "הספורטאי הטבעוני" ובוגר לימודי תזונת ספורט במכללת וינגייט
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button