סלט גזר וברוקולי עשיר באומגה 3

סלט גזר וברוקולי עם רוטב עשיר באומגה 3

מנה עשירה בשומנים בריאים לשיפור תפקודי הלב והמוח שתסדר לכם ארוחה מרעננת ואפקטיבית. קערה לכל מטרה - כתבה אחרונה בסדרה

שף אורח: חגי לפלר
פורסם:
ערכים תזונתיים למנה: 439 קלוריות | 19 גרם פחמימות | 16 גרם חלבון | 29 גרם שומן (מתוכו 2 גרם חומצה אלפא לינולנית - אומגה 3) | 20 גרם סיבים תזונתיים
החומרים למנה אחת:
  • 1 גזר שטוף וקלוף
  • 1 כוס פרחי ברוקולי
  • חופן אגוזי מלך
  • 1 כוס עלי תרד טריים
  • 1 כף גרעיני דלעת
  • 1 כף זרעי פשתן
לרוטב עשיר באומגה 3:
  • 1 כפית זרעי פשתן
  • 1 כף שמן קנולה
  • מיץ מ־1/2 לימון
  • מלח
אופן ההכנה:
  1. קולפים רצועות דקות של גזר בעזרת קולפן ומניחים בצד.
  2. חולטים את פרחי הברוקולי בסיר עם מים רותחים 2־3 דקות ומעבירים ישירות לקערה עם מי קרח להפסקת הבישול.
  3. מעבירים לקערת הגשה את הגזר, הברוקולי ושאר מרכיבי הסלט.
  4. טוחנים את זרעי הפשתן בעזרת מטחנת תבלינים ומעבירים לקערה קטנה, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
  5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
קערה לכל מטרה - כל המתכונים:
2 צפייה בגלריה
 סלטים
 סלטים
קערה לכל מטרה
(מתכונים, הכנה וצילום: חגי לפלר, סגנון: מיכל הרבסטמן)
מתכונים, הכנה וצילום: חגי לפלר, הבעלים של הבלוג "הספורטאי הטבעוני" ובוגר לימודי תזונת ספורט במכללת וינגייט
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות ב 0 דיונים
הוספת תגובה חדשה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
The Butterfly Button