80 פרופסורים נוספים הצטרפו הבוקר (יום שישי) לעצומה בעד המהפכה המשפטית, ופרסמו מכתב שבו כתבו כי "רפורמה מקיפה במערכת המשפט היא חיונית עקב המהפכה החוקתית שהוביל פרופ' אהרן ברק, אשר הפרה את האיזון בין הרשויות בישראל". הפרופסורים, רובם מתחומים שאינם קשורים לכלכלה או משפט - כמו כימיה או מתמטיקה - טענו כי "ככל שניתן, טוב לקיים הידברות ולחתור להסכמות רחבות - אך אסור לפגוע בתהליך החיוני של תיקון מערכת המשפט, שבשנים האחרונות הסיגה באופן מופרז מאוד את גבול הרשויות האחרות".
בסך הכול חתמו עד כה 200 פרופסורים על עצומת התמיכה במהפכה המשפטית. בין החותמים, רבים מהם אנשי ימין ומיעוטם מומחי משפט וכלכלה, ניתן למנות את פרופ' טליה איינהורן המקורבת לנתניהו, חתן פרס נובל פרופ' ישראל אומן, המשפטן פרופ' רון שפירא, ח"כ לשעבר אריה אלדד (האיחוד הלאומי), ופרופ' אשר כהן, לשעבר חבר במפלגת ימינה ומקורב לשר התפוצות עמיחי שיקלי.
לטענתם, "הפרת האיזון בין הרשויות והעצמת כוחו של בית המפשט נעשו באמצעות כלים מגוונים - ביקורת שיפוטית על חקיקה ראשית ובפרט הרחבתה אף לחוקי יסוד, הרחבה של זכות העמידה, הרחבה של דוקטרינת השפיטות, הרחבת השימוש בעילת הסבירות, שימוש בפרשנות תכליתית אובייקטיבית והעצמה מרובה של סמכויות היועמ"שים. כל אלו הצטברו להפרה יתירה של האיזון האמור".
"הליכי החקיקה בישראל נותנים מרחב גדול לדיון, לדיוק ולשכנוע", נכתב עוד. "המקום המתבקש לדיון בפרטי הרפורמה הוא כנסת ישראל ויש לקיים בה דיונים ענייניים בין תומכי הרפורמה ומתנגדיה במקביל".
עד כה פורסמו עצומות רבות שהתנגדו למהפכה המשפטית, כמו גילוי הדעת שעליו חתמו בינואר יותר מ-270 אנשי הסגל בתחומי הכלכלה והניהול מהאוניברסיטאות, בנוגע לנזק הצפוי לכלכלת ישראל כתוצאה מיישום התוכנית. בשבוע שעבר הם טענו: "מאז הפרסום הצטברו אינדיקציות רבות לכך שהנזקים לכלכלה עלולים להתממש בעוצמה ובמהירות גדולים מאלו שצפינו".