המרכזים לבקרת מחלות ומניעתן (CDC) אישרו כי המקור להתפרצות החיידק המסוכן אי-קולי ברשת מקדונלד'ס ברחבי ארה"ב בשבוע שעבר הוא בצל טרי קצוץ ששימש בהמבורגרים. עד כה נדבקו 90 בני אדם, מתוכם 27 אושפזו ואחד נפטר. הבצל, שסופק ממפעל בקולורדו, הוסר ממטבחי מקדונלד'ס באזור לאחר שאומת כמקור הזיהום. רשתות מתחרות הצטרפו למהלך והסירו את הבצל מתפריטיהן כאמצעי זהירות. לפי הודעת ה-CDC, לאחר הסרת הבצל המזוהם, רמת הסיכון לציבור נחשבת כעת לנמוכה.