העבריין אבנר הררי, המרצה 11.5 שנות מאסר בגין חלקו בפרשת המטענים, עתר נגד שירות בתי הסוהר כנגד ההחלטה שלא לאפשר לו לנהל חשבון "טיקטוק" שבו 20 אלף עוקבים ומיליוני צפיות. לפי העתירה, הערוץ מנוהל בידי בידי אדם נוסף שעורך עם הררי שיחות מוקלטות. הררי מבקש לקיים שיח עם ערוצי תקשורת שונים לצורך ראיונות פרונטליים, וטוען ל"פגיעה אנושה בזכות יסוד הניתנות לכל אזרח".
הררי, המרצה את עונשו בכלא רימונים, נעצר ונכלא לפני כשש שנים בגין חלקו בהנחת המטענים שיועדו לפגוע בזמרת מרגלית צנעני, באיש העסקים מאיר שמיר ובכדורגלן העבר קובי מוסא. בשנת 2021 בית המשפט המחוזי בתל אביב הרשיע אותו באופן חלקי באישום שהוגש נגדו במסגרת הפרשה. השופטים הרשיעו אותו בניסיון הרצח של מוסא, אך זיכו אותו מחמת הספק בהנחת המטען לצנעני. עוד קודם לכן הוא ריצה עשרות שנות מאסר בגין הרשעות נוספות.
לפי העתירה שהגישה עורכת הדין אליז קסנטיני לבית המשפט המחוזי בלוד, "התנהגותו של העותר חיובית בין כותלי בית הסוהר. הוא מנהל ערוץ שכאמור מוקלט, תחת פיקוח, על ידי אדם שלישי. הררי טען כי התראיין לאחרונה לתוכנית 'חי בלילה'. המטרה, לדבריו, היא להעביר מסר חיובי לבני נוער שלא להיות מעורבים בהליך הפלילי, איך להתמודד עם משטרת ישראל ועוד. לטענתו, בעקבות הריאיון הוא הועבר לכלא צלמון ונפגעו תנאיו".
עוד נכתב כי "ניהול ערוץ מסודר אפשרי לפי פקודת שירות בתי הסוהר", ונטען כי מפקדיו הישירים של הררי ממליצים על כך - אך המשטרה מתנגדת ללא נימוקים. "הזכות לחופש ביטוי קיימת גם לאסיר בהיותו אסיר", צוין בעתירה. הנוהל בשירות בתי הסוהר הוא שאסיר יכול להתראיין רק באישור כתוב של דוברות שב"ס. "אומנם שב"ס רשאי להגביל את זכות חופש הביטוי", נכתב בעתירה תוך שימוש בעילת הסבירות, "אך ההחלטה חייבת להיות סבירה ומידתית על בסיס שיקולים עניינים".
משב"ס נמסר בתגובה: "העתירה טרם הגיעה לידינו. אם תגיע, ניתן מענה בבית המשפט כמקובל".