ההפגנות נגד המהפכה המשפטית בישראל מתגברות גם מחוץ לגבולות המדינה: בלונדון יותר מאלף בני אדם הפגינו היום (ראשון) אחר הצהריים ליד כיכר הפרלמנט. בהפגנה, שאורגנה על ידי ישראלים המתגוררים בבריטניה, נשאו המוחים שלטים שעליהם נכתב בין היתר "ממשלה של עבריינים לא תמנה שופטים", "פושעים צריכים להיות בכלא, לא בממשלה", ו"בלי בג"ץ, אין שוויון".
הפגנות נוספות נערכו בין היתר גם בניו יורק, סידני, מדריד ובאמסטרדם. מחאה נגד המהפכה המשפטית התקיימה גם בפריז, בכנס עלייה וקליטה בנוכחות השר אופיר סופר. המפגינים צעקו "בושה", חלק מהנוכחים היסו אותם והגיבו: "הבושה היא שלכם". מלשכתו של סופר נמסר: "כמה פעילי שמאל ישראלים ניסו להפריע לנאומו של שר העלייה והקליטה אופיר סופר בשליחותו בצרפת לעידוד העלייה. הקהל השיב בקריאות עידוד לשר ובשירת התקווה". השר סופר: "הקהילה היהודית בצרפת תומכת ואוהבת את מדינת ישראל, ואנחנו אוהבים אותה". צפו בתיעוד המהומה.
בהפגנה בלונדון הנוכחים קראו "בושה" ו"דמוקרטיה", ושרו בין היתר "אין לי ארץ אחרת". אודיה, המתגוררת בלונדון כבר 20 שנה, אמרה ל-ynet: "אני פה, בתמיכה באחיותיי הישראליות. לעולם לא נשב בסוף האוטובוס. לא ניתן לזה לקרות". תום, תושב טרי בלונדון, הגיע עם כל המשפחה: "אני בעד שוויון זכויות ובעד דמוקרטיה. חשוב להעביר גם מסר לילדים שצריך להילחם על מה שחשוב. גם הפגנו בירושלים בזמנו. המעבר ללונדון הוא בשל עבודה ומקרי לחלוטין".
בהפגנה לא השתתפו רק ישראלים. וי, בן 42, אמר: "אני לא יהודי ולא ישראלי, אבל הגעתי לפה היום כדי לתמוך בהפגנות בישראל. דמוקרטיה זה דבר חשוב בכל מקום. יש לי חברים ישראליים, אז אני פה בסולידריות איתם". רות (68), ילידת בריטניה: "אני הרוסה ממה שקורה בישראל. יש לי שם בני משפחה ואין לי מושג מה עוד אני יכולה לעשות חוץ מלהפגין".
בין הנואמים באירוע בלונדון היו חברת הפרלמנט מהלייבור מרגרט הודג' והרבניות דבורה בלאושטן וזהבית שלו. הרבה בלאושטן, שנשואה לישראלי, אמרה: "אני עומדת כאן בסולידריות עם הקולגות שלי מהתנועה הרפורמית, שפועלים ללא לאות כדי לפתח את האופי הישראלי והדמוקרטי של הפרויקט הלאומי הישראלי. אני מכירה מקרוב את עבודתם, ואת חשיבות בית המשפט העליון והרשות השופטת להגנה על הזכויות של כולם - נשים חרדיות, ערבים ישראלים, עולים שעלו מחבר העמים והתגיירו".
בהפגנה בניו יורק נכחו מאות בני אדם. צבי, ישראלי תושב ניו יורק, אמר כי ההפגנה גדלה מדי שבוע: "חלק מהמפגינים קוראים בעברית באנגלית 'דמוקרטיה', 'בושה'. יש בעיקר ישראלים לשעבר, אבל גם לא מעט יהודים אמריקנים שבאים להזדהות".
במקביל, האינטרנציונל הסוציאליסטי - גוף שבו חברות יותר מ-130 מפלגות סוציאל-דמוקרטית וסוציאליסטיות מ-100 מדינות - פרסם הצהרה על המצב בישראל. הצהרת הראשון, שבראשו עומד ראש ממשלת ספרד פדרו סאנצ'ס, באה בעקבות פנייה של מזכ"ל מרצ תומר רזניק ושל חברת הכנסת לשעבר קולט אביטל.
בהצהרה נכתב כי "האינטרנציונל הסוציאליסטי מביע את דאגתו העמוקה מהרפורמות המשפטיות שמקדמת ממשלת ישראל החדשה, שמחלישות את עצמאות הרשות השופטת, מפלגות את החברה הישראלית ומעוררות מאות אלפי ישראלים להתגייס נגדן. אם יתקבלו, החוקים החדשים יפגעו בזכויות אדם, יגרמו לפוליטיזציה משמעותית, יחלישו את בתי המשפט ויערערו את עצמאותם. אנו קוראים למפלגות החברות שלנו, לראשי הממשלות ולקהילה הבינלאומית לפעול ולהשמיע קול חזק וברור בהגנה על הדמוקרטיה ושלטון החוק בישראל".