ראש הממשלה נפתלי בנט המריא לישראל מביקורו הראשון במצרים, שם נועד עם הנשיא עבד אל-פתאח א-סיסי, ואמר כי הפגישה יצרה תשתית לקשר עמוק בהמשך הדרך. בלשכתו ציינו כי "בפגישתם דנו המנהיגים בשורה ארוכה של סוגיות, ובכללן בדרכים להעמקת ולחיזוק שיתופי הפעולה בין המדינות, בדגש על הרחבת היקף הסחר ההדדיים, וכן בשורה ארוכה של סוגיות אזוריות ובינלאומיות".
עוד נמסר כי "ראש הממשלה בנט הודה לנשיא א-סיסי על תפקידה החשוב של מצרים באזור, וציין כי בחלוף למעלה מארבעה עשורים הסכם השלום בין המדינות מוסיף לשמש אבן יסוד בביטחון המזרח התיכון וביציבותו".
גורם מדיני ציין כי הסוגיות המרכזיות שנידונו בפגישתם של שני המנהיגים הן הגרעין האיראני והתוקפנות של טהרן, טורקיה (בהקשר המלחמה בלוב), המשבר בין מצרים לאתיופיה והרחבה משמעותית של היקפי הסחר והתיירות בין המדינות. כמו כן ציין הגורם כי גם הרגיעה בעזה ומניעת התעצמות חמאס באמצעות הידוק הפיקוח על מעבר רפיח וסוגיית השבויים והנעדרים עלתה בשיחה, כמו גם התמודדות עם גורמי הטרור העולמי באזור".
בלשכת בנט ציינו כי "ראש הממשלה הדגיש את התפקיד המשמעותי שמצרים ממלאת בשמירה על היציבות הביטחונית ברצועת עזה, ובמציאת פתרון לסוגיית השבויים והנעדרים. בתום הפגישה הודה ראש הממשלה לנשיא על האירוח החם בעיר החוף שארם א-שייח ושני המנהיגים סיכמו על המשך העמקת שיתוף הפעולה והשיח בין המדינות בכלל המישורים".
לפני שהמריא בחזרה לישראל אמר בנט כי "הפגישה הייתה חשובה מאוד וטובה מאוד. במהלך הפגישה, בראש ובראשונה, יצרנו תשתית לקשר עמוק להמשך הדרך. דנו בשורה של סוגיות בתחום המדיני, בתחום הביטחוני, בתחום הכלכלי, ובדרכים להעמיק את הקשר ולחזק את האינטרסים של המדינות שלנו. ישראל הולכת ונפתחת למדינות האזור, והבסיס להכרה ארוכת השנים הזו היא השלום בין ישראל למצרים. לכן, בשני הצדדים אנחנו חייבים להשקיע בחיזוק הקשר הזה, ואת זה עשינו היום".
בלשכת הנשיאות המצרית מסרו כי הפגישה נערכה בהשתתפותם של שר החוץ סאמח שוכרי, ראש המודיעין עבאס כאמל, היועץ לביטחון לאומי איל חולתא, המזכיר הצבאי של בנט אבי גיל, היועצת המדינית שמרית מאיר והשגרירה בקהיר אמירה אורון. גם מתאם השבויים והנעדרים ירון בלום נכח בפגישה.
דובר הלשכה הוסיף כי בישיבה דנו ביחסים הבילטרליים בתחומים שונים בהתחשב בהתפתחויות בזירה האזורית והבינלאומית, ובעיקר בסוגיה הפלסטינית. לפי ההודעה, א-סיסי הבהיר כי מצרים תומכת בכל המאמצים לכונן שלום כולל במזרח בתיכון המתבסס על פתרון שתי המדינות והחלטות בינלאומיות, מה שיגביר בעיניו את הביטחון לכל העמים באזור. כמו כן, א-סיסי הצביע על החשיבות של תמיכת הקהילה הבינלאומית במאמצי השיקום של מצרים באזורים הפלסטיניים, וכן בשמירה על הרגיעה בין שני הצדדים - הישראלי והפלסטיני. עוד הוזכרה הפעילות של מצרים להפחתת המתיחות בגדה המערבית וברצועת עזה.