בשיתוף תנובה
ריבועי פשטידת ספגטי
מתכון של אפרת ליכטנשטט
המרכיבים: (לתבנית בגודל 23x23 ס״מ)
חבילה (500 גרם) ספגטי דק
3 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
1 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור טחון דק
2 ביצים
1 מכל קוטג׳
100 גרם פתיתי גבינת גאודה
טריו מיקס גבינות
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים כ-20-25 דקות עד שהם רכים ושחומים.
- מוסיפים כפית מלח באמצע הטיגון.
- מבשלים את הפסטה דקה פחות מהוראות היצרן, ומסננים.
- בקערה גדולה מערבבים את האטריות עם הבצל המטוגן. מוסיפים את כל שאר החומרים.
- מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 35-45 דקות עד שהפשטידה יציבה ושחומה.
- חותכים לקוביות.
הכתבה פורסמה ב"ידיעות אחרונות"
בשיתוף תנובה