בשיתוף תנובה

צנצנת סלט אישיות

מתכון של אפרת ליכטנשטט
1 צפייה בגלריה
צנצנות סלט
צנצנות סלט
צנצנות סלט
(צילום: דנה קופל)
המרכיבים:
מספר עגבניות שרי חצויות
גזר חתוך לקוביות
פלפל צהוב חתוך לקוביות
מלפפון חתוך לקוביות
פלפל ירוק חתוך לקוביות
עלה חסה גדול קצוץ גס
כרוב סגול קצוץ דק
גרגרי חומוס מבושלים
פטה כבשים
פטרוזיליה קצוצה גס

סלט קינואה ובולגרית

קינואה אדומה מבושלת (רבע צנצנת)
פלפל אדום חתוך לקוביות
מלפפון חתוך לקוביות
חופן נבטים
פרוסות צנונית
קוביות בולגרית מעודנת
בצל סגול קצוץ דק
אגוזי פקאן קצוצים

סלט פסטה מהמם

מספר עגבניות שרי חצויות
כמה כפות תירס
זיתים שחורים
פסטה (שליש צנצנת)
פטרוזיליה קצוצה גס
בצל סגול קצוץ דק
פטה כבשים/בולגרית מעודנת
צנוברים קלויים
לרוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
כפית דבש/ סילאן/ מייפל (אפשר יותר)
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית חרדל (לא חובה)
שן שום כתושה (לא חובה)
אופן ההכנה:
  1. מכניסים את הירקות לצנצנת לפי סדר ההופעה במתכון (חשוב!).
  2. מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת קטנה ליד. מוסיפים לפני האכילה.

היכנסו למתחם "זמן משפחה- טיול משפחתי" לטיפים ורעיונות נוספים לטיול המשפחתי הבא שלכם

הכתבה פורסמה ב"ידיעות אחרונות"
בשיתוף תנובה