אוכל
yk14223465
אוכל
אוכל
"גם מסיר של סבתא אפשר להכין תמונה מושלמת לאינסטגרם"
קריש דם בראש של עמיחי בר הביא אותו לאשפוז של חודש בבית חולים. דווקא שם הוא מצא את הדרך לאינסטגרם והפך לאחת מאושיות האוכל הגדולות בישראל, עם התמחות בצִלחוּת. עכשיו הוא מספר איך מי שהיה ילד עם לקות למידה קשה מרגיש כשהוא מקבל עשרות אלפי לייקים, מה עובר עליו בתור יו"ר של קיבוץ בעוטף עזה ולמה מנה יפה אבל לא טעימה תיזרק מהעמוד (אבל לא להפך)
תיקי גולן
אוכל
אוכל
קמפיינים לנשים ושיתוף פעולה עם נטפליקס: הוויסקי עובר מיתוג מחדש
אומרים שוויסקי הוא טעם נרכש, אבל כדי שהוא גם יהפוך לכזה, צריך לדחוף את המשקה הוותיק לקהלים חדשים. בכירים בענף הוויסקי בארץ  מספרים על המגמה העולמית העכשווית של מותגי הוויסקי שרותמים את הרשתות החברתיות, חברות הפרסום ומשרדי היח"צ כדי לגרום לצעירים ונשים לגלות ולהתאהב במשקה
שי שגב
yk14204283
אוכל
אוכל
"בסוף צריך להביא פרנסה הביתה": המסעדנים ששברו את הכלים - וסגרו את המסעדה
קודם היה ההלם של המלחמה, אחר כך נפתחה החזית הצפונית ואם כל זה לא מספיק - הגיעו גם עליות המחירים. אין פלא שבחודשים האחרונים מסעדות נסגרות בזו אחר זו והענף כולו חווה התמוטטות. שישה מסעדנים מספרים בגילוי לב על הרגע שבו הבינו שאין מנוס מלנעול את הדלתות אחרי שנים של פעילות, והאם מתישהו, איכשהו, הם יפתחו מחדש
תיקי גולן
yk14172386
אוכל
אוכל
"את מי הייתי רוצה לארח במעדנייה שלי? את גלי בהרב-מיארה"
במשך שנים הרגישה אפרת אנזל שנמאס לה לחפש את עצמה, אבל רק השנה הבינה שהיא חייבת לפתוח מקום משלה. אחרי שהייתה שחקנית, מגישת טלוויזיה ועיתונאית אוכל היא מתחדשת במעדנייה "עילא", מספרת למה הגיוני מבחינתה לתמחר מרשמלו ב-39 שקלים, מסבירה למה הבועה התל-אביבית התפוצצה ומקווה שהיועצת המשפטית לממשלה תקפוץ אליה לקפה
רתם איזק
אוכל
אוכל
הפודיז בחרו: המקומות הכי טובים לארוחת בוקר
אומרים שזו הארוחה הכי חשובה ביממה, אבל עוד לפני שתחליטו איך תרצו שיכינו עבורכם את הביצים, באיזה קפה עדיף לבחור ועל איזה מאפה אסור לוותר - חשוב לדעת היכן לאכול אותה. המומחים שלנו עם המקומות שהם אוהבים לפתוח בהם את הבוקר
"ידיעות אחרונות"
ניב גלבוע
אוכל
אוכל
עלבונות, ירידות והמון לייקים: כך הפך ניב גלבוע לאימת המסעדות
המעריצים זוללים את התפריט שהוא מציע: התפלצויות ממנות, עלבונות כלפי מלצרים וירידות על שפים. מנגד, מסעדנים טוענים שהוא לא באמת מבין באוכל ופוגע בפרנסה שלהם מתוך תאוות לייקים. מהארוחה שהתחילה הכל, דרך הכישלון לאמץ גישה חיובית ועד להתכתשות הטרייה עם ארז קומרובסקי. גלבוע: "לא עובד אצל השפים, אלא אצל הצופים"
גבי בר חיים
yk14129543
אוכל
אוכל
"כדי להחזיק מסעדה בישראל צריך תואר ראשון באקרובטיקה"
"המסעדנים הם הראשונים להיפגע במצבים האלה, והאחרונים להתאושש, כי אנחנו תלויים במצב הרוח הלאומי, והוא לא משהו", אומר ברנרדו בלחוביץ', הבעלים של קבוצת "קפה גן סיפור". בזמן שעשרות מסעדות נסגרות, הקשיים רבים והעובדים מגויסים למילואים, איש האוכל הוותיק, שהקים את רשת "פיצה מטר", התרסק איתה וידע לקום, עדיין מאמין בענף ואפילו פותח מקומות חדשים: "מסעדה זה לא רק לאכול. זה להיות ביחד"
ענת לב–אדלר
שף דייוויד פרנקל
אוכל
אוכל
"כשהתחילה המלחמה הבנתי שאין לאן לחזור. רציתי להתנתק ממה שקורה כאן": השף המבטיח שעבר לאיביזה
את האלכוהול והסמים הוא החליף בטיולים בטבע ובמדיטציה, את הובלת מטבח העילית של פרונטו בבר–מסעדה שמגיש חומוס וסיגרים ואת המועדונים התל–אביביים בחופים של איביזה. השף דייויד פרנקל הגיע בשנה האחרונה הכי רחוק שאפשר מתדמית הילד השאפתן והחצוף של המטבח הישראלי. עכשיו הוא אומר בביקור מולדת: "אולי יום אחד אחזור. אולי לא"
תיקי גולן
מיקי שמו
אוכל
אוכל
"כל מי שנלחם בקרב יש לו פוסט-טראומה, אצלי רוב הזמן זה נמצא מאחורה במוח"
בגיל 34, אחרי משבר גירושים שהחזיר אותו לגור עם אמא ואבא, מיקי שמו הכניס את הקריירה שלו לתנור טורבו. והתוצאה? מעצמת אפייה ששווה 70 מיליון שקל ואקזיט מתוק במיוחד. עכשיו הקונדיטור של המדינה מספר על הפוסט-טראומה שהציפה אצלו המלחמה בעקבות השירות כמ"פ בגולני, על החיבור המפתיע עם אור שפיץ ועל השידור החי שבו אודטה צבטה לו בפטמה
גבי בר-חיים
גאיג'ין
אוכל
אוכל
הסושי ב"גאיג'ין" הוא מהטובים שתמצאו בישראל
הניגירי והטמאקי מעולים עם דגים שכמעט נמסים בפה, והשיא האמיתי הוא האורז המצוין. הנפילות הגיעו דווקא במנות החמות בגלל התעקשות מיותרת על מתיקות
ביצה עלומה
yk14114504
אוכל
אוכל
"זו בדיוק התרופה לנפש שהייתי צריך": השף הישראלי שהתחיל מחדש בתאילנד
לניר מסיקה היה הכל. מסעדת תמנע הנחשבת בתל אביב, בית חדש ורכב ספורט יוקרתי. ואז הכל קרס. המסעדה נסגרה, המשכנתא לחצה והוא נכנס לדיכאון. רגע לפני 7 באוקטובר הוא יצא לחופשה בתאילנד, ולא חזר לארץ. אבל היום, עם מסעדת שף חדשה בקופנגן והרבה זמן איכות עם המשפחה, הוא מסביר איך למד ליהנות מרכיבה על טוסטוס מקרטע, למה מגיע לו מישלן ומה שכנע אותו שיש אלוהים
תיקי גולן, קופנגן
דקלבאום, עמק חפר
אוכל
אוכל
מתוק מתוק: המאפים המומלצים בישראל
כשהימים לא קלים, והחגים לא מאוד חגיגיים, אין כמו פחמימות ריקות לנפש. מסע מיוחד במשעולי ארצנו, מצפון ועד דרום, בעקבות המאפיות והפטיסרי שלא היו מביישים את פריז. המקומות המומלצים ביותר להמתקת מצב הרוח. אמילי, תרשמי
אמיר קמינר
מסעדת אברי
אוכל
אוכל
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
עם שילובי טעמים מפתיעים והרבה יצירתיות של השף אדר לוטן, "אברי" היא מסעדה שתעשה לכם חשק לחזור אליה
ביצה עלומה
מסעדת DOT
אוכל
אוכל
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
למה מנת לחם עולה 41 שקלים ועוד כזו שמרגישה כמו לחם של ארומה? המסעדה בנווה צדק מנסה לשדר יוקרה אבל מגישה אוכל בינוני לגמרי. ולמרות הכל, מנה אחת מוצלחת בכל זאת מצדיקה את הקיום של המקום 
ביצה עלומה
אוכל
אוכל
"החומוס בישראל הוא מעדן, אצלנו הוא גרוע, קר ומוזר"
הם באו לכאן לעבוד או ללמוד, ונשארו בגלל האהבה. בעיקר אלינו, אבל גם לפלאפל, לחומוס ולקניידלך. השגריר מגרמניה, רקדנית מקנדה, כדורגלן מהולנד, סטודנט מסודן, מטפלת מהודו, מעסה מתאילנד ותלמיד אולפן מפינלנד ‑ מספרים על המאכל הישראלי שהם לא יכולים בלעדיו. ומה משאיר אותם כאן, למרות הכל. פרויקט בטעם של בית שני
אתי אברמוב
אוכל
אוכל
השפים הכריעו: מהו הסלמון הכי טוב בסופרמרקט שלכם?
הסלמון כובש את שוק הדגים בארץ והמחירים לא מפסיקים לעלות. אבל מה לגבי האיכות של הדגים, שמיובאים מכל רחבי העולם? בדקנו תשעה סוגי סלמון קפוא שנרכשו ברשתות השיווק ובאיקאה - והתוצאות לא כל כך מתאימות למחיר הגבוה. אלה שאכזבו, אלה שהפתיעו לטובה, וכל מה שחשוב לדעת לפני שקונים סלמון
שושנה חן
טען עוד כתבות