מבזקים דווחו לנו
דף הבית
ראשי
ידיעות+
חדשות
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
אנרגיה 
עוד
מנויים
  • ידיעות+
  • ידיעות מנויים
ערוצי ynet
  • 24/7 כל הכתבות
  • מבזקים
  • חדשות
  • דעות
  • כלכלה
  • ספורט
  • מזג אוויר
  • פודקאסטים
  • תרבות
  • רכילות Pplus
  • בריאות
  • רכב
  • דיגיטל
  • צרכנות
  • נדל"ן
  • חופש
  • אוכל
  • יחסים
  • לאשה
  • יהדות
  • וולנס
  • פרויקטים מיוחדים
  • סביבה ומדע
  • מעורבות
  • אופנה
  • עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
  • מזג אוויר
  • שיתופי פעולה
  • מוספים
  • Alljobs דרושים
  • ועידות וכנסים
  • קפיטל
  • ישראל 2048
  • אנרגיה 
אתרים נוספים
  • ynet Global
  • כלכליסט
  • ynet espanol
  • vesty
  • mynet
  • משחקים
  • טיסות זולות
  • GetPackage
יצירת קשר
  • צור קשר
  • מדיניות פרטיות
  • תנאי שימוש
  • מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
  • רדיו

המטרה: להוציא את הפרה מהחלב / עם אביב וולף

השבוע ב"ריפרש" אנחנו מארחים את אביב וולף, המנכ"ל והמייסד של חברת הפוד-טק רימילק שמפתחת תחליף חלב שזהה בטעמו לחלב פרה. כיצד הצליחו המדענים בחברה לשחזר את ה"מתכון" לחלב פרה, מתי המוצרים שלה צפויים להגיע למדפים והאם הם יאפשרו לשומרי הכשרות לאכול צ'יזבורגר?
ריפרש|
הדפסהמצאתם טעות? דווחו לנו
ריפרש
המטרה: להוציא את הפרה מהחלב / עם אביב וולף
37:18
עקבו אחר הפודקאסט

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו על זה
לכתבה זו לא התפרסמו תגובות, היו הראשונים להגיב
תגובות
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר אתתנאי השימוש של Ynet לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.
credit logocredit logocredit logocredit logoUX\UI עיצוב ופיתוח
 
The Butterfly Button