מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
ספורט
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל
הוא מתוק, הוא אקזוטי - אבל שימו לב מתי לא כדאי לאכול אותו
ליצ'י הוא פרי טרופי שצומח גם בישראל, אך גידולו נמצא בסכנה. "בשנים הקרובות צפוי משבר", אומר מגדל ותיק. מאיפה הוא הגיע לארץ, מתי כדאי לקנות אותו ואיך תשתמשו בו במטבח? בעיצומה של העונה - סיפורו של פרי שנוי במחלוקת
רעות סהר
|
10.07.24
קציצות, חריימה ושעועית: 11 מנות עם רוטב שאפשר לנגב עם חלה
אין יותר ישראלי מפרוסת חלה וצלחת עם הרבה רוטב. מקציצות דגים ועד מפרום ותבשיל קארי טבעוני - מתכונים למנות שתוכלו לנגב
ynet אוכל
|
21.06.24
5 מתכונים עם דובדבנים
מעוגה בעשר דקות ועד שייק מרענן: השווקים מלאים בדובדבנים טריים וזה הזמן להיכנס איתם למטבח ולהכין דברים טעימים באווירה חמוצה-מתוקה
ynet אוכל
|
14.06.24
תוכן בשיתוף עם תנובה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
לחשוב מחוץ לצלחת: כך יראה עתיד צילומי האוכל שלנו
לאכול, לצלם ולהתפלל שיצא אותנטי: בעידן שבו טכנולוגיה חודרת לכל תחום ותחום, גם עולם הצילום עובר שינויים מרחיקי לכת. נמרוד סונדרס, צלם אוכל ויוצר בתחום הבינה המלאכותית, משתף אותנו בפרויקט חדשני
בשיתוף תנובה
|
10.06.24
במחיר 1,462 שקל: איך הפך האננס למאכל יוקרתי במיוחד
עם תארים מפוארים כמו "שיא היוקרה של עולם הפירות" ולאחר פיתוח שארך 15 שנה, האננס האדום באמת שווה את משקלו בזהב (או לפחות עולה ככה). למה הוא כל כך יקר ומי מוכן לקנות אותו?
ניצן פינקו
|
21.05.24
10 מתכונים לעוגות מהירות לשבת
מעוגת דובדבנים ועד עוגת אגוזי מלך: מתכונים לעוגות טעימות וקלות להכנה שימלאו את כל הבית בניחוחות אפייה משכרים
ynet אוכל
|
17.05.24
ממעמקים: 11 מנות דג שמתאימות בול לשבת
מהדג המרוקאי של השף רפי כהן ועד קציצות דג מושלמות שתוכלו להגיש לצד אורז, פירה או קוסקוס: מתכונים של דגים לסוף שבוע
ynet אוכל
|
03.05.24
ברגע האחרון: 15 מתכונים מהירים לליל הסדר
התעוררתם מאוחר? לא קרה כלום, עוד אפשר להציל את המצב עם מתכונים פשוטים לפסח, ממנות ראשונות ועד קינוחים מהירים, והכל במקסימום חצי שעה עבודה
ynet אוכל
|
22.04.24
פסח 2024: מסעדות פתוחות בליל הסדר
ממסעדת שף ועד ארוחה בבית מלון: אלה המסעדות שתוכלו להעביר בהן את ערב ליל הסדר מבלי לארח את כל המשפחה בבית ומבלי לבשל כלום
ynet אוכל
|
17.04.24
חכם, מפתה ומרגש: "הקדירה" יעורר בכם גניחות תאווה
סרטו של הבמאי הצרפתי-וייטנאמי טראן אן הונג, שזכה עליו בפרס הבימוי בפסטיבל קאן, מתרחש בשלהי המאה ה-19 ומגולל את סיפורם של שף מפורסם והטבחית הוותיקה שלו, שבה הוא מאוהב. אבל יש פה הרבה יותר מכך, כי "הקדירה" גם עוסק - בדרכו הרפלקסיבית - בחוויה האמנותית ובאפשרות להביע אותה. התוצאה מעוררת תיאבון ביותר ממובן אחד
שמוליק דובדבני
|
16.04.24
"עד כה הצלנו 250 טונות מזון": להזמין מנות שלא נאכלו - בחצי מחיר
הרעיון מאחורי אפליקציית SpareEat מבריק: המשתמשים יכולים לקנות ממסעדות מנות שלא נמכרו עד סוף היום - בחצי המחיר. היתרון ברור: הלקוחות חוסכים, המסעדות מרוויחות במקום לזרוק מזון לפח, ועל הדרך כולם דואגים לכדור הארץ. תוך זמן קצר גייסה האפליקציה כ–300 מסעדות, חנויות ירקות ואלפי לקוחות שמרגישים שעשו משהו טוב. אבל יש גם חסרונות: לא ניתן לדעת מראש איזה מנות יישארו, ובמרבית המקרים ההזמנות נמסרות רק בשעת הסגירה. האם יהיו מספיק משתמשים כדי להפוך את המיזם לרווחי? המייסדים לטיסיה יסנר ויונתן פישר טובול בטוחים שכן
ליאור אוחנה
|
15.04.24
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
חרבות ברזל
חטופים
רצח
הרצליה
משטרה
אלימות במשפחה
גבול לבנון
חיזבאללה
חסן נסראללה
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
חרבות ברזל
חטופים
רצח
הרצליה
משטרה
אלימות במשפחה
גבול לבנון
חיזבאללה
חסן נסראללה
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה