מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל
תוכן בשיתוף עם הגורם המפרסם, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
פרויקט סבתא: בין המטבח הפולני, התימני והפרסי
מי לא אוהב את האוכל של סבתא? בשבועות הקרובים אנחנו ב-ynet ובשיתוף ערוץ האוכל נצא למסע בעקבות המטבח של הסבתות הישראליות - מהקובה המסורתית של הסבתא העירקית ועד המתכון הייחודי לגפילטע פיש של הסבתא הפולנייה. הכירו את הנבחרת של "פרויקט סבתא", והפעם: הסבתא שמשלבת בין המטבח הפולני, הפרסי והתימני - ויש גם מתכון
בשיתוף ערוץ האוכל
|
05.01.22
מנה אחרונה: הטבחית של נשיאי ישראל פורשת אחרי 33 שנה
מהרצוג עד הרצוג: מתנה מריאן, הטבחית והמארחת של נשיאי ישראל מ-1988, פורשת לגמלאות. ברזומה: פאי תפוחים שהנשיא בוש ורעייתו דרשו את המתכון, קבב שהפעים את מזכ"ל האו"ם ואורז פרסי שכמעט יצר מזרח תיכון חדש
איתמר אייכנר
|
04.01.22
תוכן בשיתוף עם הגורם המפרסם, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
מבוכרה ועד פולין: תמרה אהרוני על ההשראה מהמטבח של סבתא
בימים אלו יוצאים ynet בשיתוף ערוץ האוכל ב"פרויקט סבתא" במטרה לתעד את המאכלים האותנטיים של הסבתות הישראליות. הפרויקט, אותו מובילה תמרה אהרוני, מחזיר גם אותה לזיכרונות מתוקים מהמטבחים של שתי הסבתות שלה. לקינוח היא מפנקת אותנו בעוגת גבינה של סבתא דבורה. "הסבתות שלנו לא היו משתמשות באוכל מעובד ולא היו עושות קיצורי דרך"
בשיתוף ערוץ האוכל
|
20.12.21
ביס בפרח: האנשים שמכניסים פרחים לאוכל שלנו
האנשים שמגדלים פרחי מאכל: השפים הגדולים מזמינים מהם פרחים למנות במסעדות; השפית הפרטית שלהם - שהיא גם סלב - פתחה פוד טראק בתוך ערוגות הפרחים; ובקורונה נפתח להם חלון הזדמנויות חדש - ניסים ברששת ושליו אטיאס מגדלים פרחי מאכל ומרגישים את האנרגיה שלהם גם בחשבון הבנק: "הקורונה אמנם סגרה את המסעדות ואת בתי המלון, אבל במקביל יצרה פלח שוק חדש שנקרא שפים פרטיים - אנשים התחילו לבשל בבית וכולם הפכו להיות שפים"
קרן נתנזון ויץ
|
03.12.21
נתח מגן עדן: מסעדות הבשרים הכי טובות בארץ
מהמסעדה שתצטרכו להזמין לה תור שלושה חודשים מראש (ולא תגיש לכם שתייה), ועד למקום שבו תצפו בהכנת הבשר בשידור חי על מסך ענק. אם בעבר היה קשה למצוא סטייק טוב בישראל, כיום מסעדות בשרים רבות מתהדרות בחומר גלם איכותי מאוד ובטכניקות בישול מתקדמות, כולל הכנה בבורות אש. ליקטנו תחנות חובה מקומיות לכל קרניבור
רעות סהר
|
24.11.21
השף ארז פנחס: "הכל ירד לטימיון והתרסק, הנשמה קראה לי לחזור לארץ"
בשיא הקורונה הוא סגר אחרי 20 שנות פעילות מסעדה בקייפ קוד בארצות הברית, אחרי שהאכיל שם את כל העשירים והמפורסמים באוכל תימני מתובל בתבלינים מלוינסקי; כשהכל התרסק והוא נשאר בלי מקורות הכנסה הוא עזב את עולם הזוהר מאחור, חזר לארץ למשרת שף שכיר במסעדה השוכנת בתוך החפירות של הרכבת הקלה בתל אביב, ולא מצטער לרגע: "אני מתגעגע רק לתוצרת של האוקיינוס ולדייג"
אמיר קמינר
|
12.11.21
לא רק צ'יפס: 13 מאכלים הולנדים שאתם חייבים להכיר
לאכול כמו מקומי: אם חשבתם שאוכל הולנדי מסתכם בצ'יפס, הרינג וגבינת גאודה, מחכה לכם הפתעה - קבלו את מדריך האוכל שיכיר לכם את האוכל ההולנדי המסורתי האמיתי, זה שההולנדיים אוכלים בבית. גזרו ושמרו לביקור הבא באמסטרדם
גיא וענבל כץ
|
12.11.21
הסודות של המסעדות: גרסאות ביתיות למנות מפורסמות
כולנו מכירים את המנות המיתולוגיות האלה, שאנחנו מוכנים לנסוע בשבילן רחוק, לחכות בתור ולשלם לא מעט – העיקר לטעום שוב את השלמות הזאת. אז מצאנו לכם מתכונים ביתיים לארבע מנות אייקוניות כאלה, ואפילו חישבנו כמה יעלו המצרכים. עכשיו רק נשאר לכם לנסות את זה בבית
בשיתוף שופרסל
|
15.10.21
אהרוני פינת מילר
למה ישראל אהרוני כמעט לא הצטרף למאסטר שף, מה חושב עומר מילר על תחליפי בשר ואיך זה בעצם שלאף אחד מהם אין היום מסעדה? ראיון זוגי עם שני דורות של שפים ישראלים
בשיתוף שופרסל
|
14.10.21
אחרי 18 שנה: השף סמי תמימי מגיע לבשל בירושלים
השף סמי תמימי, מבעלי רשת המעדניות המפורסמת "אוטולנגי" בלונדון, מגיע לארץ אחרי היעדרות של 18 שנה, ויבשל ארוחה במזרח ירושלים יחד עם השף ארז קומרובסקי
ynet אוכל
|
13.10.21
עלייה בשלל טעמים: געגועים, אוכל ותרבות אוכל
בראיון בוועידת "עולים מכל הלב" של ynet ו"ידיעות אחרונות" ניסינו לברר האם אוכל יכול לרכך את ההשתלבות בחברה ואת תהליך הקליטה. טיטי איינהו: "אנחנו בדור שכולנו מתנשאים ומכניסים את התרבות שלנו, את הישראליות, לתוך הקלאסיקות ומערבבים את הכל, וזה משהו שאני מאוד תומכת בו"
אטילה שומפלבי, טיטי איינאו
|
12.10.21
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
ארצות הברית
בנימין נתניהו
חרבות ברזל
חטופים
קמלה האריס
וושינגטון
צה"ל
קונגרס
חמאס
חיזבאללה
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
ארצות הברית
בנימין נתניהו
חרבות ברזל
חטופים
קמלה האריס
וושינגטון
צה"ל
קונגרס
חמאס
חיזבאללה
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה