מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל
אוכל מזיז אנשים: סיורים קולינריים במרחבי הנגב
דוד כהן, יזם ומדריך סיורים קולינריים, ראה שחברים וקולגות סוגרים מסעדות ועסקים בתקופת הקורונה, אז הוא יצר ארבעה סיורים קולינריים מותאמים למצב, במרחבים הפתוחים של הנגב - מירוחם, דרך טללים ושדה בוקר, עד מצפה רמון: "אוכל מזיז אנשים. הוא מביא אותם להכיר עסקים חדשים ועל הדרך יוצר צמיחה כלכלית"
מור אלזון
|
05.12.20
טעימה וירטואלית מישראל
פרויקט קולינרי חדש וחוצה יבשות הושק השבוע בהשתתפות השפים המובילים בישראל וארה״ב
04.12.20
מנה מנצחת: אוסובוקו ביין אדום
המתכון שתזדקקו בשבילו לבקבוק יין שלם: אוסובוקו טלה היא מנה מושלמת לסוף השבוע, במיוחד אם מוסיפים למתכון הרבה יין
ליאור רפאל
|
04.12.20
את בטוחה שאת רוצה עוד פרוסת עוגה?
כל כך הרבה עניינים יש לנו עם אוכל והרבה פעמים אנחנו מעבירים את זה הלאה לילדים. למה חשוב לצאת להם מהצלחת, גם אם הכוונה טובה, ומאילו משפטים כדאי להימנע?
רוני לנגרמן-זיו
|
01.12.20
10 מתכונים לפיצה תוצרת בית
בקטע איטלקי: מתכון לפיצה ספגליאטה של הפיציולו האיטלקי הטוב בעולם, פרנקו פפה, ועוד תשעה מתכונים לפיצות של שפים מקומיים משלנו
ynet אוכל
|
22.11.20
מחמין מקרוני ועד טבית: 16 מתכונים לחמין
כשיורדות המעלות, מגיעות הקטניות: מתכונים לתבשילי חמין מכל העדות, לכבוד השבת הגשומה שבפתח
ynet אוכל
|
20.11.20
3 מתכונים שכיף לאכול בשבת חורפית
מדור חורפי במיוחד: השפית נופר זוהר מקבלת את הסופ"ש הגשום עם מתכון למרק שעועית שיימלא את כל הבית בריח משגע של חורף, תבשיל עוף מרוקאי עם זיתים טריים וסופריטו עוף שלא תרצו להפסיק לזלול
נופר זוהר
|
19.11.20
ראשית המסיק: יצרני בוטיק של שמן זית בשפלת יהודה ובחבל לכיש
שפלת יהודה וחבל לכיש עמוסים בגיתות, בבתי בד עתיקים וביצרנים נפלאים של שמן זית: יצאנו לטעום את שמן הזית של ראשית המסיק ופגשנו יצרני בוטיק קטנים שספגו מהלומה כואבת בקורונה ועכשיו מנסים למכור את התוצרת שלהם. ויש גם מילון מונחים
ענת לב אדלר, דוד קישקה
|
16.11.20
מסמוסה עד עוגת ביסקוויטים: כמה עלו ארוחות השפים לאורחים במעון רה"מ?
הארוחות מעוררות התיאבון שבישלו בכירי השפים למנהיגי המדינות שביקרו במעון ראש הממשלה: סמוסה סלק לראש ממשלת מקדוניה וקרמבו וניל שוקולד למזכ"ל האו"ם. מי זכה לטעום מעוגת הביסקוויטים המקומית וכמה כל זה עלה?
איתמר אייכנר
|
16.11.20
מבשלים עם עצמות: מרקים עשירים
הן זולות, משדרגות את הטעם ומוסיפות עומק לכל תבשיל או מרק: מתכונים חורפיים עם עצמות למרק אפונה, מרק עם גריסים ומרק עם ירקות שורש
מאור ולדמן ורועי סומך
|
15.11.20
עזבו את המתכון ובשלו מהלב: מנה בלי כמויות
בשביל מה צריך כמויות מדויקות במתכון אם אפשר לבשל מהלב ולהביא את עצמכם לתוך המנה? ליאור רפאל נותן מתכון בלי מספרים לביצי דגים ביין לבן, מעדן מפנק לסוף שבוע
ליאור רפאל
|
13.11.20
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
ארצות הברית
בנימין נתניהו
חרבות ברזל
חטופים
קמלה האריס
וושינגטון
צה"ל
קונגרס
חמאס
חיזבאללה
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
ארצות הברית
בנימין נתניהו
חרבות ברזל
חטופים
קמלה האריס
וושינגטון
צה"ל
קונגרס
חמאס
חיזבאללה
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה