מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל
ככה עושים כסף: הבשלנים שהפכו את תחביב הבישול לביזנס
מי צריך מסעדה כשאפשר למכור אוכל מהבית: יותר ויותר אנשים עשו מהפך בקריירה בעקבות הקורונה והפכו לבשלנים ביתיים שמתפרנסים מעבודה מהבית - צ'ו הרוויחה 47,000 שקלים בחודש יולי; פיליפ הכניס 18,000 שקלים בחודש הראשון לעבודתו ואבי ולילי הרוויחו 5,000 שקלים בשבועיים הראשונים לעבודתם. בשלן ביתי: "לא אפתח מסעדה, כי מסעדות נסגרות, ובבישול מהבית אין סיכון, מקסימום אם לא ילך, נחזור להיות שכירים"
לין לוי
|
21.09.20
יוסי אלעד: "ידעתי מתי לצאת מהשותפות"
הוא היה השותף השלישי בקבוצת מחניודה והשף שהקים ותפעל את המסעדות הראשונות של אסף גרניט בלונדון. אבל אז, בשיא ההצלחה של הקבוצה, השף יוסי אלעד פרש מהשותפות והמשיך לעבוד בחו"ל. עכשיו הוא פתח דוכן אוכל רחוב בתל אביב, עושה ארוחות שף בביתו שביפו ומצהיר: "עשיתי שני דברים חכמים בחיים: אחד שהצטרפתי למחניודה, והשני שידעתי מתי לצאת"
תיקי גולן
|
20.09.20
ברק יחזקאלי: "אני לא מתקרב לשפים. זה הכול רעש לבן מבחינתי"
אין לו ממש מסעדה משלו, הוא מעולם לא למד בישול, וחלק מהקולגות טוענים שהוא בכלל לא שף. אבל זה לא הפריע לו להפוך לכוכב תוכניות אוכל בטלוויזיה. עכשיו הוא מוביל רצועה חדשה ב-VOD, ''לעשות הכל מהבית'', מספר על סיבוב הכספומטים בתחילת הקורונה, נזכר איך הציל את אייל שני ומסביר למה קרפלך באריסה זה מבחינתו כל הסיפור
גבי בר-חיים
|
15.09.20
מטבח משותף: דוכן בוריקה בצהריים, בר בערב
סביח בבוקר, בר ברנז'אי בערב; פלאפל באמצע השבוע, מסעדה איטלקית במוצ"ש; מסעדת פועלים בשעות היום, מסעדת שף בסופי שבוע - השפים ובעלי המסעדות לא נשארים אדישים למצב, מתחילים לחשוב פרקטי ולחלוק את המטבח ואת החלל עם אחרים. אייל קיצ'ס, מסעדן ושף: "הרלוונטיות של העסק השתנתה, היינו חייבים לייעל"
לין לוי, תיקי גולן
|
12.09.20
מסורת יהודית בצלחת
ארכיון האוכל היהודי, שמאגד מאות מתכונים משפחתיים וסיפורים מרתקים הפך את האוכל היהודי לטרנד של ממש שסחף חובבי אוכל לאירועים ייחודיים ברחבי ניו יורק. עם פרוץ הקורונה התיאבון גבר ובשבוע הבא, האירועים יעברו באופן רשמי לפודקאסט חדש שיוקדש למתכונים נושנים ואנינים לחגי תשרי. סיפור מעורר תיאבון
עדי גרינברגר
|
11.09.20
בקלי קלות: 3 מתכונים לקינוחים
עוגת תפוזים של פעם בלי מיקסר ובלי להפריד ביצים, כדורי שוקולד בלי גלוטן וקינוח עדתי שלא מצריך תנור: השף אבי ביטון עם מתוקים חגיגיים וקלים מאוד להכנה
אבי ביטון
|
09.09.20
8 מתכונים של שפים: משקשוקה ירוקה ועד קולורבי צלוי
המטבח הישראלי המקומי הוא הכוכב הרשמי בעולם הקולינריה בשנים האחרונות: תראו איזה נפלאות אפשר להכין מכרוב ערבי, קולורבי, מנגולד וריג'לה - שמונה מתכונים של שפים המייצגים את המטבח הישראלי העכשווי
ynet
|
08.09.20
חדרי האוכל עברו לטייק אווי: "העובדים מצפים לחוויה"
חדרי האוכל במקומות העבודה התרוקנו מאז פרוץ הקורונה, והענף נאלץ להמציא את עצמו מחדש. החמגשית הוחלפה באריזת קרטון והוקמו דוכני המבורגרים ומיני-חומוסיות כדי לגרום לעובדים לבוא. מנכ"ל חברת לוגיסטיקת מזון: "זה שוק של קונים, שמים דגש על צורת ההגשה"
נווית זומר
|
06.09.20
אוכלים בריא בבית
בהיעדר מסעדות, אירועים והזדמנויות לאירוח, את המאכלים שלנו אנחנו מכינים בבית ומשתדלים שהמנות יהיו אנינות, מהנות ובריאות. הדיאטנית קארין אדוני בן-דוד מכינה אותנו לשבת עם מתכונים מפתיעים שמשלבים טעם חגיגי וערך תזונתי
קארין אדוני בן-דוד
|
04.09.20
כך נראית מסעדת מול ים אחרי שיפוץ המבנה לאחר 5 שנים של הזנחה
5 שנים בדיוק אחרי השריפה הגדולה שכילתה את מסעדת היוקרה מול ים בנמל תל אביב, שופץ המבנה, שהוזנח בשנים האחרונות; מסעדת גיליז הסמוכה שופצה גם היא ואוחדה עם החלל של מול ים, ובמקום תיפתח בשבוע הבא קונדיטוריה של מותג בינלאומי
תיקי גולן
|
31.08.20
הביס שיגרום לכם ללעוס יותר ולאכול פחות
מעצבת תעשייית מבצלאל, שהיא גם קונדיטורית, חקרה את הביס האולטימטיבי והדפיסה אותו במדפסת תלת מימד. עכשיו גם יש תערוכה שבה היא מנסה להסביר איך זה אמור לגרום לנו לאכול פחות: "במקום להעמיס בבופה, לאכול מהר ולהגיע למצב של תחושת שובע לא נעימה, אני רוצה להשהות את האכילה ורק לגרום לפה ללעוס ואז המוח מקבל אותות שמתבצעת פה אכילה". צפו
מיכאלה חזני
|
29.08.20
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
קונגרס
ארצות הברית
חטופים
ג'ו ביידן
איתמר בן גביר
חרבות ברזל
חיזבאללה
אריה דרעי
קמלה האריס
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
קונגרס
ארצות הברית
חטופים
ג'ו ביידן
איתמר בן גביר
חרבות ברזל
חיזבאללה
אריה דרעי
קמלה האריס
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה