מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל
בסמה הנו: "יש לנו אויב משותף וכאב משותף"
המסעדנית בסמה הנו, אלמנת צה"ל שמכירה את השכול מקרוב, פתחה את מטבח המסעדה שלה ובישלה אוכל כשר לחיילים, בזמן שהעדה הדרוזית מתאבלת על חלליה, ובנה במילואים ומשרת כלוחם שריון בעזה. "אני אלמנת צה"ל והבן היחידי שלנו משרת היום את המדינה"
גל גנות
|
24.11.23
בואו לבשל אצלי: המיזם שפותח את המטבח בבית למפונים
נשים שהתנדבו לעזור למפונים, זיהו את הכמיהה שלהם לחזור ולבשל בעצמם במקום לאכול מתוך חמגשיות אוכל שמישהו אחר הכין, והקימו מערך אירוח שבו אזרחים פותחים את המטבח הפרטי שלהם למפונים שרוצים לבשל. "היו ילדים שממש חיכו לאוכל של אמא ואבא שלהם"
גל גנות
|
23.11.23
המתכון לקוסקוס מחדר האוכל של קיבוץ בארי
בחדר האוכל בקיבוץ בארי, שנפתח השבוע מחדש במתכונת מצומצמת, היו מכינים בכל חמישי בערב קוסקוס; רחלי קרוט הצליחה להשיג את המתכון למרק העוף העשיר עם הירקות שהיו מגישים שם, ונותנת גם מתכון פטנט לקוסקוס במיקרו
רחלי קרוט
|
23.11.23
"גרגר של תקווה": החומוסייה מהעוטף שמנסה לשרוד
המסעדן שניצל מהטבח בכפר עזה: הסניף בשדרות הושבת, בית הקפה נבזז, ההורים של השותף חטופים בעזה והוא ומשפחתו היו האחרונים לצאת מקיבוץ כפר עזה בשבת השחורה, אחרי 36 שעות בממ"ד; תומר עדס ממקימי "החומוס של טחינה" משחזר את רגעי האימה בקיבוץ, ונושא מסר ברור - "עשו חומוס, לא מלחמה"
גל גנות
|
18.11.23
השקשוקה של נשות מושב ברכיה בלב רצועת עזה
"נשות ברכיה, מתגעגע לשקשוקה": מה פשר הגרפיטי שרוסס על קיר בלב רצועת עזה על ידי לוחמי צה"ל?
מתן צורי
|
16.11.23
"ראה את כמות המשפחות השכולות והלב לא עמד בזה": פרידה מה"אבא" של קפה נמרוד
האב השכול, שהקים את מצפה נמרוד בראש פינה, על שם בנו נמרוד שנפל במלחמת לבנון השנייה, נפטר מדום לב בגיל 72, ונטמן לצד בנו; לזכרו של נמרוד הוקמה רשת "קפה נמרוד". בנו אהוד שגב: "אבא ראה אחרי האסון את כמות המשפחות השכולות ושמע את ההורים השכולים ואת כל התיעוד בסושיאל, הלב שלו לא עמד בזה"
תיקי גולן
|
13.11.23
בטעם טוב: המיזמים שמנסים להציל את המסעדות מקריסה
משלוח של פינוק בחינם לחיילים, כרטיס מתנה לארוחה עתידית במסעדות ומטבח פתוח לשפים מובטלים: ההתארגנויות שמנסות להציל את עולם המסעדות מקריסה
גל גנות
|
08.11.23
המחווה הקולינרית לפרמדיקית הגיבורה שנרצחה בבארי
בעל דוכן אוכל בנתיבות יזם ערב לזכרה של עמית מן מקיבוץ בארי, שבמהלכו ימכור את המנה שעמית הכי אהבה. ליאור מן, האחות, סיפרה: "בין כל כישוריה עמית אהבה מאוד אוכל, כמעט כמו להציל חיים"
ynet אוכל
|
26.10.23
מיתולוגיה נולדה? נפתחה המסעדה החדשה של רותי ברודו
עם הפנים לשדרה הכי יפה בתל אביב: בשקט בשקט פתחה ברודו מסעדה חדשה, שהיא מעין הכלאה בין הבראסרי והקופי בר. ואיך המחירים?
תיקי גולן
|
04.10.23
"אובססיבית לבראנץ'": מה הנשיונל ג'יאוגרפיק חושבים על האוכל שלנו?
מרימים למרק תימני: המגזין הוותיק והנחשב בעולם הקדיש כתבה נרחבת לאוכל בתל אביב, ופסק: "העיר הפכה ליעד קולינרי". מה הם חשבו על עראייס ואיזה חומוס הם הכי אהבו?
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
28.09.23
השף שמיישן דגים 60 יום: "דג טרי הוא אחלה, אבל הוא לא דג מיושן"
התופעה של יישון דגים, שהתחילה עם שף אוסטרלי צעיר מעבר לים וגלשה אלינו, הולכת וצוברת תאוצה גם אצלנו. איך משחררים את הקיבעון של שימוש בדג טרי, איך מיישנים דג במשך 30 יום ויותר, בשביל מה זה בכלל טוב ומה חושבים המתנגדים?
תיקי גולן
|
23.09.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
לבנון
חיזבאללה
חרבות ברזל
בנימין נתניהו
הפסקת אש
חיצי הצפון
מלחמה
צה"ל
חמאס
עסקת חטופים
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
לבנון
חיזבאללה
חרבות ברזל
בנימין נתניהו
הפסקת אש
חיצי הצפון
מלחמה
צה"ל
חמאס
עסקת חטופים
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל