מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל יפני
בירושלים נפתחה מסעדה שכולם יאהבו
יהונתן כהן, חובב ספורט וגם אוכל, יוצא לסבב מסעדות בכל הארץ - ויכתוב כל שבוע על האוכל הכי טוב ומנחם שיש. נתחיל עם שחקנית חיזוק חדשה ומפלצתית בירושלים: אזיה 19, יפנית כשרה עם אוכל פנטסטי. כן, ממש ככה. הביס של יהונתן, מדור חדש
יהונתן כהן
|
18.11.24
מסעדות הסושי הכי טובות בארץ
רולים משוגעים שמשלבים גאודה ופקאנים, או מנות מינימליסטיות ומוקפדות כמו שאוהבים ביפן? בחרנו את מסעדות הסושי הטובות ביותר בכל הארץ, כולל כמה שאולי בכלל עוד לא שמעתם עליהן
רעות סהר
|
20.09.24
"מה שלא מושלם – אני זורק לפח": ביקרנו במסעדה שמציבה סטנדרטים חדשים
השף גיל-עד דאבוש גדל בכלל על אוכל טריפוליטאי, אבל ביס אחד לפני 18 שנה גרם לו להתאהב במטבח היפני ושינה את חייו. אחרי שנים שעבד במטבחים ביפן, בהם מסעדת 3 כוכבי מישלן, הוא חבר לשף גומא גלילי, ויחד הם פתחו בשבוע שעבר בתל-אביב את גאיג'ין: איזאקיה יפנית, שמשלבת בין המסורת המוקפדת לחופש יצירתי. דאבוש: "ביפן למדתי מה זה טוטאליות. אין אמצע. מה שלא פרפקט - לא מגישים"
דוד קישקה
|
02.09.24
10 פיתוחים יפניים ששינו את העולם: מהווקמן והנינטנדו ועד בקבוק הסויה ושרפרף הפרפר
לרגל תערוכה בינלאומית חדשה במוזיאון טיקוטין לאמנות יפנית - הנה עיצובים אייקוניים ששינו לרבים את החיים במהלך 100 השנים האחרונות. מה הסוד של המעצבים בארץ השמש העולה? איזון בין מסורת לחדשנות טכנולוגית תוך פתרון בעיות יומיומיות
מאיה בניטה
|
30.06.24
מה הטעם של דג מתורבת? דומה באופן מפתיע למקור
הטעימות של מנות על בסיס דג מתורבת שנערך במסעדת a של יובל בן נריה על ידי סטארט-אפ הפודטק Forsea היו מפתיעות. עדיין לא מדובר בתחליף לדג ים או בריכה טרי - אבל עבור מנות שאמורות לככב בפריזר הביתי זה כבר מאוד קרוב למה שתמצאו כבר כיום במדפים של הסופר
רפאל קאהאן
|
13.06.24
"לא הבנתי עד כמה קשה להקים מסעדה יפנית כשרה. יש סיבה שלא עשו את זה עד עכשיו"
אחרי 25 שנה מסעדת יקימונו במלון הילטון סגרה את שעריה ובמקומה נפתחה מסעדה שנייה לאונמי הוותיקה. הטוויסט: בניגוד למסעדת האם, אונמי החדשה מחזיקה בתעודת כשרות. השף רועי סופר: "התפריט שונה אבל יש מנות חופפות. עניין הכשרות דחף אותי למקומות יצירתיים"
תיקי גולן
|
22.05.24
תשכחו מסושי: המסעדות היפניות החדשות
נכון, בישראל יש כבר הרבה שנים מסעדות יפניות, אבל עכשיו נפתחות רבות חדשות שמגישות אוכל אחר ממה שהתרגלנו. מה גרם לגל החדש? חומרי גלם מעולים וטיסות ישירות לטוקיו. "בעוד 5 שנים אנשים פה ישתו סאקה, ובסופרמרקט יופיעו מוצרים יפניים משובחים", אומר מומחה קולינרי
תיקי גולן
|
22.03.24
המוקפץ החדש: וואפו - נודלס שום יפני
דנה רייכר מנבחרת המשפיעניות של "שף" עם המנה שתהפוך ללהיט הבא על הכיריים: נודלס עם הרבה שום שמשלבים טעמים יפניים וטעמים איטלקיים
דנה רייכר
|
19.06.23
איך מכינים סושי בבית? זה כל מה שצריך לדעת
לכבוד יום הסושי הבינלאומי הגיע הזמן ללמוד אחת ולתמיד את כל סודות הסושי: כל השלבים בדרך אל הסושי המושלם שתוכלו להכין בעצמכם בבית ולהשוויץ בפני כולם. וזה לא מסובך כמו שזה נראה
אוכל ynet
|
18.06.23
מומחה הראמן ממליץ: 5 מקומות מומלצים לאכול ראמן בטוקיו
ואמרו ראמן: עם בשר, עם דאמפלינג או עם ביצה - קערת ראמן ביפן היא תענוג יומיומי, משביע ומלא הפתעות; אז איפה יגישו לכם את מנות הראמן הכי אותנטיות ומיוחדות שיבואו לכם בול לארוחה זריזה ומושלמת בטוקיו?
ynet אוכל
|
28.02.23
פילוסופיה יפנית בצלחת: ביקרנו בטקס תה יפני
מה שהתחיל בקבוצה של אנשים רעבים ויחפים בדירה בתחנה המרכזית בתל אביב, התפתח לחוויה יפנית הוליסטית הכוללת טקס תה, ארוחה ופילוסופיה - הרבה פילוסופיה
לורי שטטמאור
|
31.01.23
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ