מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל ישראלי
המסעדה המיתולוגית חוזרת לחיים: "רציתי לתת משהו מנחם"
השף עזרא קדם פותח לכמה שעות מדי שבוע את ארקדיה בסטודיו בירושלים, וימכור במקום גם אוכל מוכן, ירקות של חקלאים מקומיים ואפילו גלידה. "בתקופה המאתגרת הזאת צריך לאכול רק תוצרת חקלאית ישראלית", הוא אומר
תיקי גולן
|
14.11.24
"החומוס בישראל הוא מעדן, אצלנו הוא גרוע, קר ומוזר"
הם באו לכאן לעבוד או ללמוד, ונשארו בגלל האהבה. בעיקר אלינו, אבל גם לפלאפל, לחומוס ולקניידלך. השגריר מגרמניה, רקדנית מקנדה, כדורגלן מהולנד, סטודנט מסודן, מטפלת מהודו, מעסה מתאילנד ותלמיד אולפן מפינלנד ‑ מספרים על המאכל הישראלי שהם לא יכולים בלעדיו. ומה משאיר אותם כאן, למרות הכל. פרויקט בטעם של בית שני
אתי אברמוב
|
06.10.24
משלום קדוש ועד אסף גרניט: השפים שעיצבו את התרבות הקולינרית בישראל
ממסעדות פועלים שסיפקו אוכל יהודי אשכנזי זול ועד למסעדות השף היקרות שזוכות להכרה בעולם. התרבות הקולינרית המקומית עשתה דרך מרשימה ב-76 השנים האחרונות, ואלו המקומות והאנשים שעיצבו אותה
דוד קישקה
|
19.05.24
מהמטבח באהבה: הספרים שבעזרתם למדנו לבשל
מסע בין כמה מספרי המתכונים החשובים שיצאו בישראל לאורך השנים, המספקים הצצה לשינוי שעברנו כחברה - מצנע ופשטות לגיוון ולשפע קולינרי
מיכל לויט
|
16.05.24
אין כמו במבה עם שוקולד השחר: כך התפתח האוכל הישראלי
מהעליות הראשונות דרך ימי הצנע שלאחר קום המדינה ועד לשפים שהביאו לפה את מטעמי העולם. חזרה לתולדות הבישול הישראלי היא דרך נהדרת - וטעימה - להבין כיצד השתנתה גם החברה שאוכלת אותו
נירה רוסו, רעות סהר
|
15.05.24
תוכן בשיתוף עם הגורם המפרסם, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
זה הזמן להכין בבית כדורי פלאפל מושלמים
ותסמכו על ליאור משיח, מנבחרת הבלוגריות של שף, שתעשה את זה הכי פשוט והכי טעים שאפשר. היכון, כדרר, טגן!
ליאור משיח, בשיתוף סנו
|
08.05.24
טעם של בית. המשפחה שעשתה עלייה בצל המלחמה ועכשיו לומדת מהו אוכל ישראלי אותנטי
מאת נעם פרל מוגש מטעם אסם בישולים
|
07.05.24
בין 8 המנות הבלתי נשכחות של "הניו יורק טיימס": עוגה של ביסטרו יהודי
גאווה יהודית: על רקע האנטישמיות הגואה בארצות הברית - עוגה מקורית של ביסטרו יהודי-הונגרי בברוקלין, שמשלבת שני קינוחים אייקונים של מעדניות יהודיות, נכנסה לרשימה המכובדת של המגזין לשנת 2023. ומה הקשר לעוגיות אוריאו?
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
25.12.23
"המפתול הפלסטיני נעלב": פותנה ג'אבר עונה לאחמד טיבי
הפתיתים הם המצאה ישראלית? אחרי הדיון שעורר חבר הכנסת בנוגע למקור הפתיתים, השפית והמסעדנית פותנה ג'אבר מבקשת להעמיד אותו על טעותו: "אני מעריכה מאוד את אחמד טיבי וגם גדלנו באותו הכפר, אבל אני חייבת להגיד שפתיתים ומפתול זה לא אותו דבר, אלה שני מאכלים שונים לחלוטין"
אלכסנדרה לוקש
|
20.09.23
אחמד טיבי צייץ והרשת סערה: למי שייכים הפתיתים?
סגירת חשבון קולינרית: חבר הכנסת יצא בחשבון הטוויטר שלו נגד הפתיתים הישראליים המכונים "אורז בן-גוריון" וצייץ: "פתיתים הם בעצם מפתול פלסטיני. מה נשאר לכם, קרמבו?"
תיקי גולן
|
19.09.23
הבלבוסטה שלימדה את האמריקאים מה זה סביח
היא הפסידה את כל הכסף שהיה לה על מסעדת הקוסקוס בניו יורק, נכנסה לחובות כבדים והצליחה להחזיר הכל. עכשיו, השפית הישראלית לשעבר, עינת אדמוני, ממסעדת בלבוסטה בווסט ויליג', מבקרת בארץ ומסבירה למה האמריקאים עפים על האוכל שלנו ומה היה הדבר ששינה לה את אפיק הפרנסה והעלה אותה על הדרך הבטוחה להצלחה
תיקי גולן
|
19.05.23
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
המהפכה המשפטית
יריב לוין
איראן
מלחמה
חרבות ברזל
חיצי הצפון
בית הדין הבינלאומי
דרום אפריקה
האג
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
המהפכה המשפטית
יריב לוין
איראן
מלחמה
חרבות ברזל
חיצי הצפון
בית הדין הבינלאומי
דרום אפריקה
האג
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל