מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
אוכל ישראלי
הבלבוסטה שלימדה את האמריקאים מה זה סביח
היא הפסידה את כל הכסף שהיה לה על מסעדת הקוסקוס בניו יורק, נכנסה לחובות כבדים והצליחה להחזיר הכל. עכשיו, השפית הישראלית לשעבר, עינת אדמוני, ממסעדת בלבוסטה בווסט ויליג', מבקרת בארץ ומסבירה למה האמריקאים עפים על האוכל שלנו ומה היה הדבר ששינה לה את אפיק הפרנסה והעלה אותה על הדרך הבטוחה להצלחה
תיקי גולן
|
19.05.23
בברלי הילס פינת דיזנגוף: פופ-אפ של אוכל ישראלי בארצות הברית
השפים הישראלים לא מפסיקים לעורר עניין ברחבי העולם, והפעם - מיזם "תל אביב גרוב", פופ-אפ של אוכל ישראלי בלוס אנג'לס שייפתח בשבוע הבא. במשך ארבעה ימים יבשלו שפים ישראלים סדרת אירועים קולינריים לקהילה המקומית. בין האירועים בתוכנית: קבלת שבת במסעדה של יואב שוורד בבוורלי הילס
ynet אוכל
|
13.10.22
"רבים לא אוהבים את הפוליטיקה הישראלית, אבל אוהבים אוכל ישראלי"
כוהנת האוכל היהודי, ג'ואן נייתן, חוזרת לביקור בישראל ולא מאמינה כמה שינויים עבר המטבח הישראלי במהלך השנים; בראיון היא מסבירה על טרנדים באוכל יהודי וגם יש לה תשובה למי שטוען שהישראלים תפסו בעלות על המטבח הערבי-פלסטיני. "לפני שישראל אהרוני נסע לחו"ל וחזר עם טעמים מהמזרח, ולפני שאיל שני פתח את אוקיינוס, אנשים בישראל לא חשבו שאוכל זה נושא חשוב"
יניב פוהורילס
|
18.03.22
מעורבב ירושלמי: השף אבי לוי חוזר למנות שגדל עליהן - ומשדרג אותן
"מצלה", המסעדה החדשה של אבי לוי, היא מחווה משדרגת למנות שעליהן גדל. במיוחד בשבילנו הוא מדגים מה אפשר לעשות עם, למשל, "מעורב" (לטבען), כנאפה (להחליף טעמים) וחומוס (לשדך לאבוקדו)
לין לוי
|
07.12.21
פיתה פטנט: 5 מתכונים מפתיעים עם פיתות - מבורקס גבינה ועד טארט תפוחים
עצרו הכל, טליה הדר המציאה את הפיתה מחדש! היא הכינה ממנה בורקס, מילאה אותה במוקפץ, ואפילו הפכה אותה לקינוח מדליק. מתברר שגם עם הפחמימה הכי ישראלית שיש אפשר להפתיע
טליה הדר
|
12.04.21
כשהעמבה כבשה את לונדון ומנהטן: השנה הכי טובה של האוכל הישראלי בעולם
השנה שלהם: מה קרה כשהשפים הישראלים הבינו שיש להם אוצר ביד, איך זה קשור לעולם הסטארט אפ הישראלי ואיך העולם אוכל את זה? סיכום של השנה הכי מוצלחת של המטבח הישראלי בעולם
יהודה נהר
|
06.12.19
כתבות קודמות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ