מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
ביסקוטי
הכי ליום העצמאות: עוגת ביסקוויטים משודרגת
שרית נובק, מנבחרת המשפיעניות של שף, מציעה גרסה אלגנטית יותר, ועדיין קלה להכנה, לעוגה הכי ישראלית: קבלו אותה, חגיגית וטעימה, עם שמלה אדומה
שרית נובק
|
24.04.23
מסיבת תה: ביסקוטי שקדים ושוקולד לבן
עוגיות איטלקיות פריכות בתופסת ציפוי שוקולד לבן, שכיף להגיש ליד התה (או הקפה). חסי סגל מנבחרת המשפיעניות של שף עם מתכון מחמם לימים סוערים במיוחד
חסי סגל
|
07.02.23
"חיסול עוגות עלית? לא יכול להגיד שאין מקום לעוגות תעשייתיות על המדף"
בצל השבוע הסוער בתחום המאפים, אמיר פורת, שהקים את קונדיטוריית ביסקוטי לפני 19 שנים, מספר על השינוי בטעם הישראלי: "פעם הציבור רצה כמה שיותר מתוק, זה השתנה". לגבי המחסור בעובדים בענף הוא טוען: "הישראלים הצעירים שמגיעים צפו בריאליטי אפייה או בליאור קוקה שגרמו להם להאמין שיש קיצורי דרך, ולא מבינים שמדובר בעבודה פיזית. יש לנו 50% עובדים זרים"
נווית זומר
|
08.10.22
סערה בכוס תה: שני מתכונים לעוגיות איטלקיות שכיף לטבול
שני מתכונים ותיקים ואהובים לעוגיות מנצחות במרקמים שונים: ביסקוטי עם שוקולד צימוקים ואגוזים ואמרטי - עוגיות שקדים נימוחות עם טעם שמזכיר מרציפן
דנה שטיינוול, מיכל לוי-אלחלל
|
02.11.21
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ