מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
ביקורת מסעדות
יכולנו להסתפק בכבד הקצוץ ולהישאר עם טעם נפלא. חבל שהתעקשנו לטעום עוד מנות
מסעדת "גריל עץ" שבמלון מצפה הימים נוסדה בדמותו של ארז קומרובסקי - אבל הוא מזמן כבר לא קשור אליה. נכון, הארוחה לא הייתה ממש קטסטרופלית, אבל הפער בין ההצהרות לבין המציאות מקומם. אולי זו הזדמנות טובה לדבר על הקלות הבלתי נסבלת שבה שפים מעניקים את השם שלהם תמורת כסף - ולא מביטים לאחור
ביצה עלומה
|
08.06.23
פעם היה כאן סניף של סטימצקי, היום זו אחת המסעדות החביבות של הרגע
"גן השקמים" בסך הכול רוצה לעשות לנו נעים בבטן, והיא מצליחה בענק. המורטדלה מפתיעה ומענגת, ולקינוחים מתייחסים ברצינות תהומית. את הניוקי פריטי רצוי להזמין פעמיים, שלוש ואפילו מיליון
ביצה עלומה
|
01.06.23
ב"פיפטי אנד וואן" יש פסטה ברמה גבוהה, חבל רק שהמטבח מפשל איתה
המסעדה האיטלקית החדשה מגישה פסטה קנויה שנעשתה ביד אמן, אבל כשלים טכניים מיותרים פוגעים בה. לריזוטו הירוק היה טעם סביר, רק חבל שהוא הזכיר יותר דייסת אורז
ביצה עלומה
|
18.05.23
מה עובר על קונפורטי? השף מסתבך, שוב
השערוריות לא מפסיקות לפקוד את השף: אחרי פרשת החזיר במסווה של עוף והשחתת השירותים של הקולגה, מגיע עכשיו חשד להרעלת מזון וצו סגירה למסעדת היוקרה טופולופומפו שבבעלותו
הדר סתיו, תיקי גולן
|
08.05.23
זה אחד המקומות הכי מסעירים שנפתחו פה לאחרונה. רוצו לאכול שם
סנטי, מקום שבין מסעדה לבר אוכל, הוא לא עוד בר יין תל-אביבי טיפוסי. כמה טעמים, כמה טקסטורות, כמה יופי - היצירתיות והמקוריות של השף באות לידי ביטוי בכל מנה, עד כדי כך שיכולנו להסתפק רק בלחם. מזל שלא עשינו את זה
ביצה עלומה
|
04.05.23
ל"ארטל פורמל" יש קונספט מקורי, אבל לפני הכול יש שם אוכל מצוין
"ארטל פורמל" היא מסעדת פועלים שהופכת למסעדה רשמית יותר בערב. גימיק מרחף מעליה עם שם שמקורותיו בצאר הרוסי ומלצרים בלבוש סוציאליסטי, אבל אנחנו באנו לאכול - וגם בתחום הזה יש לשפים המון מה להציע. הרייט עוף הייתה מנה שעשתה הכול נכון, ואפילו הסלט הירוק זהר
ביצה עלומה
|
27.04.23
רותי ברודו חברה למשפחה של מיליארדר - ויצאה לה מסעדה סבירה
ב-R48 מנסה ברודו לפרוץ אל פסגת מסעדות השף. התפריט קבוע - וגם המחיר: 500 שקל לאדם. המנות? מבוצעות היטב, אבל לא יוצאות דופן. את הנחמה מצאנו בעיקר בשרימפס שמנמנים ובסלט עלים
ביצה עלומה
|
13.04.23
אתם לא תעופו על בר האוכל "יודי", אבל גם לא תתאכזבו
מגפת ברי אוכל פשטה על ישראל - בכל רגע נפתחים כמה מקומות חדשים, ויודי החיפאי הוא אחד מהם. אם בא לכם להעביר שם לילה נחמד, אל תוותרו על הפיצה. הסביצ'ה בר ים לעומת זאת...
ביצה עלומה
|
23.03.23
יש לנו בקשה אחת למשק ברזילי: חלאס עם הפטריות
בין ריזוטו לבורגיניון, המסעדה הטבעונית הוותיקה משק ברזילי מגישה אוכל מהצומח שלעיתים מנסה להתחפש לאוכל מן החי. ואיך הטעם? לפעמים זה מצליח ולפעמים - פחות. דבר אחד בטוח: יש כאן יותר מדי פטריות
ביצה עלומה
|
02.03.23
יש בר יין חדש בירושלים - והכנאפה שלו הזויה
מרגו הירושלמי הוא בר יין כשר שקצת התבלבל. התפריט חסר היגיון לעיתים, חלק מהמנות עשויות היטב (שימו לב לפסטות) ואחרות פחות (הכנאפה קממבר למשל). אם אתם באזור - אפשר לקפוץ אליו
ביצה עלומה
|
23.02.23
סוף-סוף נמצאה מסעדה קוריאנית בישראל. עכשיו צריך להוסיף חריף
המטבח הקוריאני מתאים לישראלים לא פחות מהתאילנדי שתפס כאן, אבל קימצ'יז הקטנטונת לא מצליחה להביא את הבשורה שלו. וזה לא שהאוכל שלה גרוע, הוא פשוט לא הדבר האמיתי - זה ששורף בפה כמו שצריך
ביצה עלומה
|
09.02.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ