מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
ביקורת מסעדות
וואו, איזו פסטה: מלגו ומלבר רק הולכת ומשתבחת עם השנים
כנגד כל הסיכויים מצליחה מלגו ומלבר לנסוק לגבהים חדשים גם שמונה שנים אחרי שנפתחה לראשונה. הקרוקטים מדויקים להפליא, על האניולוטי צריך לכתוב שירי הלל והעטייף לא ידע שהוא יכול להיות כזה. אפילו את הנאחס של הפינה המקוללת ההיא ברוטשילד הם הצליחו לשבור
ביצה עלומה
|
28.07.22
קרודו עושה חיבור מעורר ועדכני בין המטבח החיפאי-מקומי למטבח האיטלקי
בינינו לבין המטבח האיטלקי זורמים ים תיכון אחד והרבה שמן זית, ואת ההבנה המזוקקת הזאת מביא איתו השף עלאא מוסא למסעדת קרודו, הפנינה החדשה באחד האזורים הכי מסעירים כרגע בישראל. כאן הארנצ'יני נברא מחדש באמצעות פריקה, וכאן גם תמצאו את אחת ממנות הדגים הטובות של התקופה
ביצה עלומה
|
14.07.22
התואר "המסעדה הבאה של ישראל" קצת גדול על קילומטרז'
קילומטרז', שנולדה בתוכנית הריאליטי "המסעדה הבאה של ישראל", היא מקום עם כוונות טובות, ולשף "פומפי" יש כישרון. אבל לא מעט פקשושים (ויותר מדי מלח) מעידים שהוא צריך לצבור עוד ניסיון. ואם אפשר - להרגיע עם השמות הטיפשיים של המנות
ביצה עלומה
|
07.07.22
נדב ודניאל כבר הוכיחו שיש להם כישרון, חבל שהמסעדה החדשה שלהם משכיחה את זה
אחרי שהשיקו שירות משלוחים משובח תחת המטרייה של טאיזו וגם השתתפו ב"מטבח המנצח", נדב ודניאל עברו לאתגר הבא עם קוקו תאי - מסעדת חוף על טוהרת המטבח התאילנדי. אלא שההמתנה למנות כמעט שברה אותנו, הטעמים לא עקביים והצוות מבולבל ומבולגן. יכול להיות שהם פשוט קפצו גבוה מדי מעל לפופיק?
ביצה עלומה
|
22.06.22
באמת שרצינו לפרגן לשף עם המישלן, אבל למסעדת פאסטל יש בעיית ביצועים
על טכניקה אי אפשר להתווכח, ולא יכול להיות שבמסעדה כזאת, עם שף ברמה כזאת, יהיו כאלה חריקות. עם כל הרצון הטוב לפרגן לגל בן משה, שהמסעדה הברלינאית שלו קיבלה בשנה שעברה את כוכב המישלן הראשון שלה, אולי הוא פשוט לא יכול להצטיין בשני המקומות
ביצה עלומה
|
16.06.22
המסעדה הזאת מוכיחה שעוד מוקדם להכריז על מותו של הסטייק
תאוות בשרים עוד לא חלפה מהעולם, ובטריגר בשר ויין מספקים אותה בארוחה פשוטה וטובה. הנתחים מטופלים באופן שממצה את הטעמים, הירקות אורגניים והמחירים ממש נוחים. דווקא בגלל שלא ממציאים פה מחדש את הגלגל - זה עובד נהדר
ביצה עלומה
|
09.06.22
במסעדה של המלון הכי יקר בתל אביב מתקמצנים על עוד חתיכה של דג
בבניית מלון קמפינסקי בתל אביב הושקעו מיליונים, אבל נראה שלמסעדת סרייה שפועלת בתוכו אין תקציב אפילו לעגבניות טובות. הזעפרן המוגזם במנת האינטיאס העניק לדג טעמים של סבון, והקינוחים היו מתוקים בטירוף. ציפינו למסעדה ברמה של מלון יוקרה, וקיבלנו מסעדה של מלון שלושה כוכבים באלנבי
ביצה עלומה
|
02.06.22
בשיפודי דלידה הבשר סבבה לגמרי, אבל הסלטים גונבים את ההצגה
עם שף שמנפנף, מסבחה שכל חומוסייה הייתה מתגאה בה, קבבים שעפים גבוה וסטייק אנטרקוט שהפך להפתעת הארוחה - שיפודי דלידה הפכו את המסורת הקולינרית הכי ישראלית לבוטיק של ממש
ביצה עלומה
|
26.05.22
ראסיף 33: מסעדה שמנסור עבאס יהיה גאה בה
כמו יו"ר רע"ם השואף לנורמליזציה טוטאלית, כך גם המסעדה החיפאית שבה הכול מאוד-מאוד נורמלי, מהמראה ועד למנות הטעימות שלא יקשו עליכם. המסאחן דגים הוא ממש ההגדרה של המטבח הישראלי החדש
ביצה עלומה
|
04.05.22
בטורקיז מגישים אוכל פשוט וטוב - שמתאים ללקוחות עשירים
המנות של מסעדת טורקיז לא מתוחכמות או מאתגרות, אבל הן טעימות וגם יקרות - בהתאם לאצולת הממון הישראלית שמגיעה אליה. אפשר למצוא בתפריט שלה כמה הפתעות ששוות את המחיר, פחזנית קשיו קרמל למשל
ביצה עלומה
|
29.04.22
הטבחים נרדמו מול הכנרת: הטבריינית החדשה של אסף גרניט מבטיחה הרבה יותר מאשר מקיימת
הראשונות הותירו רושם עמוק, ובייחוד מנת "הרמב"ם" שמבוססת על חומר הגלם הכי לא סקסי - שורש סלרי. העיקריות נעו בין ביצוע חובבני לכישלון קולוסאלי, ועל הקינוחים (זה ברולה שוקולד או מעדן דני מהאייטיז?) בכלל לא שווה לדבר. מסעדת לוטה החדשה בטבריה, מבית היוצר של מחניודה ואסף גרניט, מנסה לספק ניצוץ קולינרי נחוץ לעיר, אבל יש לה עוד דרך ארוכה לעשות
ביצה עלומה
|
10.03.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
האג
יואב גלנט
בית הדין הבינלאומי
חרבות ברזל
מוחמד דף
צה"ל
לבנון
גלי בהרב-מיארה
הרצי הלוי
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
האג
יואב גלנט
בית הדין הבינלאומי
חרבות ברזל
מוחמד דף
צה"ל
לבנון
גלי בהרב-מיארה
הרצי הלוי
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל