מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
בישול
"קיבלתי הודעת פיטורים במייל ב-23:00. אחריה חישבתי מסלול מחדש"
ליזה כץ עובדת בהייטק כבר 20 שנה, ולאחרונה פוטרה מתפקידה בשל קיצוצים. בשיחה עם אולפן ynet היא מתייחסת לדרך בה נודע לה על סיום עבודתה, ההיערכות למצב עוד לפני הפיטורים: "ביטלנו קניית רכב מתוכננת, התחלנו לאכול פחות בחוץ", וההסבה המקצועית: "פתחתי ערוץ בישול באנגלית, זה חלום ישן"
אלכסנדרה לוקש
|
27.01.23
תעשה לי ביס: סדנאות בישול מומלצות
בין אם אתם בשלנים מתחילים או שאתם ברמה של פיינליסטים בתכנית בישול, סדנאות בישול יכולות להרחיב לכם את הרפרטואר של התפריט: איפה תלמדו לגלגל סושי מושלם, איפה תבשלו אוכל קוריאני מסורתי ומאיזו סדנה תצאו עם קינוח ויטרינה מושלם משלכם? מדרום עד צפון - אלו סדנאות הבישול שכדאי לכם להכיר
ליעד ורבר
|
23.01.23
תוכן בשיתוף עם אסם-נסטלה, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
חלבונים שיידמו חלב, מקרר שיזמין בדיוק מה שחסר: איך ייראה המטבח ב-2050?
מערכות שיאספו עלינו נתונים וייצרו לנו המלצות לתזונה מותאמת אישית, מקרר שיידע לבד מה צריך להזמין מהסופר, פח אשפה שיציע לנו למחזר, וחלב שנראה כמו חלב ובטעם חלב - אבל לא מגיע מהפרה. משבר המזון מרחף מעלינו ובתעשייה כבר נערכים לפתרונות חדשניים. באסם-נסטלה רותמים סטרטאפים בתחום לשיתופי פעולה עתידניים: מבשר מתוצרי ייצור של זרעי חמניות ועד סטייק מדמם מהצומח שנראה ונטעם אמיתי. העתיד שכבר כאן – וזה שעוד צפוי
בשיתוף אסם-נסטלה
|
29.12.22
לבשל במערות: מחקר חושף הרגלים קולינריים קדומים
חוקרים שבדקו שרידי מזון שרוף, שהוכן לפני כ-70 אלף שנה במערה בעיראק - ולפני כ-13 אלף שנה במערה ביוון - גילו כי בני האדם הקדומים תיבלו את האוכל. מה היו השיטות שלהם?
יוגב ישראלי
|
27.11.22
שווה פולואו: 10 חשבונות אינסטגרם ששווה לעקוב אחריהם
בסטורי או בפיד: עשרה חשבונות אינסטגרם מכל העולם שיוציאו לכם את העיניים - מחובבת העגבניות ועד לסנדוויצ'ים שהם לא פחות מיצירת אומנות
רעות סהר
|
13.11.22
מטבחי הגיהינום: "הדוב" היא סדרה אינטנסיבית ומלחיצה שתכבוש אתכם
הדרמה שהפכה לאחת מהסדרות הכי עטורות שבחים של השנה האחרונה מגיעה סוף סוף לארץ, והיא לוחצת, מלחיצה ולחוצה לכל אורכה. אך עם תצוגות משחק מרשימות, חזון ברור ומטרה ברורה - להכניס את הצופה לתוך הקלחת של העבודה במטבח - רוב הסיכויים שתרצו ממנה מנה שנייה
יוני בינרט
|
07.10.22
"אני עובדת אצל 'לייזה פאנלים'. לא יודעת כמה זמן האישה הזו תמשיך להושיב אותי במטבח"
חגית ביליה, האישה שמאחורי הבלוג המצליח "לייזה פאנלים", מסכמת שנה עם ספר בישול חדש (הרביעי שלה), עם תובנות חדשות ("אני שוויצרית בסתר") ועם סטטוס חדש – סבתא ("כבר ריסקתי לו דלעת"). בונוס: יש מתכונים שמתאימים לחג מהספר החדש
אורית מרלין־רוזנצוייג
|
13.09.22
"זה יהיה אסון לפסטה": הפיזיקאי שהרגיז את השפים האיטלקים
לקראת החורף הקשה באירופה ועל רקע משבר האנרגיה העולמי, הפיזיקאי זוכה הנובל, פרופ' ג'ורג'יו פריזי, המליץ בפייסבוק לכבות את הגז בזמן שהפסטה מתבשלת בסיר; ההצעה התמימה לחיסכון בגז הסעירה שפים וחובבי בישול איטלקים; אחד השפים עקץ: "פריזי הוא אולי גאון - אבל לא במטבח"
דניאל בטיני
|
07.09.22
להכין קציצות ולטפל בנפש: תרפיה בבישול
שיחה בין מטפל למטופל אבל גם חיתוך, קיצוץ ולישת בצק מתערבבים בתחום חדש יחסית בעולמות התרפיה. "הגוף לוקח חלק חשוב בטיפול דרך החושים, וכל זה מתחבר לשאלה אם הזינו או הזניחו אותנו בילדות", מסבירה ד"ר אילת ברק-נחום, שמשלבת בין הכנת אוכל לנפש
ענת לב-אדלר
|
20.07.22
טיפול בבישול: כשהמטבח הוא גלגל ההצלה לנפש שלך
יש מישהו שלא הבין כמה ישראלים אוהבים לבשל?! מסתבר שאת האהבה הזאת אפשר להפוך לזירה טיפולית, ולצד המטרפה והתרווד צומחות שיטות הנוגעות בנפש, דרך המטבח. בישול בקבוצה מפתח את המיומנויות החברתיות, ובמישור האישי הוא מעמת אותנו עם שאלות כואבות על ההזנה הרגשית בה זכינו כילדים
ענת לב-אדלר
|
06.07.22
נדב ודניאל כבר הוכיחו שיש להם כישרון, חבל שהמסעדה החדשה שלהם משכיחה את זה
אחרי שהשיקו שירות משלוחים משובח תחת המטרייה של טאיזו וגם השתתפו ב"מטבח המנצח", נדב ודניאל עברו לאתגר הבא עם קוקו תאי - מסעדת חוף על טוהרת המטבח התאילנדי. אלא שההמתנה למנות כמעט שברה אותנו, הטעמים לא עקביים והצוות מבולבל ומבולגן. יכול להיות שהם פשוט קפצו גבוה מדי מעל לפופיק?
ביצה עלומה
|
22.06.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
חות'ים
תימן
יפו
טילים
תל אביב
חץ
חץ 3
אזעקה
רמת אפעל
רמת גן
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ