ברגעים האלו בהם מתחשק לכם משהו מושחת, מתקתק, טעים, פריך, שישביע אותנו, אבל גם בלי רגשות אשמה על שאכלנו, אין מתאים יותר מסלט בטטה אפויה עם גבינת פטה, בדיוק כמו זה שתמרה אהרוני, בלוגרית אוכל ומתכונאית, ורות אופק, בלוגרית אוכל ועורכת דין, מכינות במטבח של "בית בריא", הפרויקט המשותף ל-ynet ותנובה. גלית שניר, דיאטנית קלינית ויועצת לחברת תנובה מוסיפה ומסבירה כיצד ניתן ליהנות מתזונה בריאה ומשביעה בעזרת כמה שיטות בשיתוף תנובה | 18.11.21