מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
בשר
ככה תכינו מעורב ירושלמי אצלכם במטבח
קשה להתחרות בטעם של סטיקייה. התיבול, הניחוח של גריל הפחמים, וכמובן השאלה הנצחית - "חומוס, צ'יפס, סלט?". אבל במעורב ירושלמי, דווקא הגרסה הביתית מניבה מנה מעודנת, עסיסית וכמובן מותאמת לחך האישי. זה הזמן לקנות מהקצב חלקי פנים, ולא לשכוח גם עמבה. אם כבר מעורב, אז עד הסוף
רחלי קרוט
|
22.02.24
טרנד בוער: יותר ויותר ישראלים מעדיפים את הבשר שלהם מעושן
פעם זה היה עניין למשוגעים לדבר. היום יש יותר ויותר מסעדות שמציעות בשרים מתוך מעשנות מקצועיות שמוגשים עם הרבה אווירה, טקס וריחות שאי־אפשר לטעות בהם. יש גם הרבה חובבי בשר שמחזיקים אחת בחצר הבית. סיור בין המעשנות הבולטות והמומלצות, וגם טיפים למעשנים המתחילים
אמיר קמינר
|
05.02.24
מהפכת התוקף: הספקים יקבעו את אורך חיי המדף של בשר, עופות ודגים
משרד החקלאות קבע כי מספטמבר יצרנים ויבואנים יקבעו את התוקף של מוצרים מהחי שיש סיכון בריאותי אם יזדהמו. בין היתר: ניתן יהיה להאריך תוקף עוף טרי מחמישה ימים לשבעה ובשר קפוא מ-15 חודשים ל-24 חודשים. לפי המשרד, המהלך יסייע בצמצום אובדן מזון ויחסוך עלויות לספקים
מירב קריסטל
|
04.09.23
הכירו את הקורנדביף הסודי הכי טעים בארץ
ממעדניות הדלי של ניו יורק, דרך השוק היווני ביפו ועד לכפר שמריהו - מצאנו את הקורנדביף הכי טעים בארץ שנעשה מהמתכון המיתולוגי של יועזר בר יין, במעדנייה עם ויטרינת בשר כבוש, מעושן וצלוי ביד אמן
דוד קישקה
|
21.08.23
המכונה החכמה שתמכור לכם סטייקים
מכונה אוטומטית, ראשונה מסוגה, תמכור בשירות עצמי סטייקים ובשר של "איציק הגדול"; המכונה הראשונה תיפתח ברחוב דיזנגוף בתל אביב. כמה יעלה שם סטייק? בן אסולין: "המחיר כזה כי הסטייקים ברמת קיצוב של מסעדת מישלן, אני יכול למכור בפחות אבל אז הסטייק לא יהיה מושלם כמו זה"
תיקי גולן
|
15.08.23
כמו במסעדה: נודלס עם בשר וברוקולי
למה להזמין טייק אוויי אם אפשר להכין לבד בקלות? דנה רייכר מנבחרת המשפיעניות של שף עם מתכון וטיפים מעולים למוקפץ זריז
דנה רייכר
|
14.08.23
מספיק כבר עם סינטה ואנטרקוט: הנתחים המיוחדים לסטייק
סטייק פילה כולם מכירים, אבל מה עם פלאנק ודנבר? ישראלים אוהבים בשר, אבל אולי הגיע הזמן לגוון קצת ולהכיר נתחים פחות פופולריים? זה בטוח זול יותר, אבל אולי גם יהיה לכם טעים יותר
ynet אוכל
|
10.07.23
"אין עיר בארץ שלא מכירה את מוריס"
הוא נחשב לאחד מסמלי השוק של ירושלים, אבל מוריס ביטון, מלך השיפודים של מחנה יהודה, עזב את השוק אחרי 40 שנה, ועכשיו, כשהוא קרוע מגעגועים לסמטאות שבהן גדל, הוא מסביר למה הוא כבר לא חלק מכל החגיגה
תיקי גולן
|
01.07.23
טוויסט בעלילה: השיפודייה שנסגרה נפתחה מחדש
חצי שנה אחרי הסגירה המתוקשרת של מסעדת הלב הרחב, בתום 57 שנה של פעילות, היא נפתחה מחדש באותה שכונה ותיקה בתל אביב, עם אותו גריל פחמים ואותו ניהול. האם גם המחירים נשארו כמו שהיו? בעל המקום: "היום מסעדה זה הובי קשה, פעם היינו מרוויחים"
תיקי גולן
|
26.06.23
קציצה של שף: 7 מתכונים לקציצות עסיסיות וטעימות
מתכונים לקציצות של השף רפי כהן שישדרגו לכם את הארוחה - קציצות חריפות, קציצות דגים, קציצות עם חצילים וקציצות קלאסיות עם אפונה שכדאי להגיש על קוסקוס או אורז לבן
רפי כהן
|
04.06.23
"איבדתי את חוש הטעם והרופא לא ידע להסביר את זה"
היא הייתה ממציאה רטבים, תערובות תבלינים וממרחים במטבח שלה בבית, רק כדי לחסוך לעצמה עבודה, אבל אז אפרת אלבז-מונסטירסקי איבדה פתאום את חוש הטעם, לקתה זמן קצר לאחר מכן בתסמונת בל וחזרה לעניינים בזכות האהבה: "פתאום הלשון שלי לא זיהתה טעמים"
הדר סתיו
|
09.05.23
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
צה"ל
חטופים
בצלאל סמוטריץ'
הציונות הדתית
חמאס
גיוס
גיוס חרדים
חרדים
ישראל
חוק הגיוס
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
צה"ל
חטופים
בצלאל סמוטריץ'
הציונות הדתית
חמאס
גיוס
גיוס חרדים
חרדים
ישראל
חוק הגיוס
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ