מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
טבעונות
"עד שנגיע לצלחת של מישלן ייקח זמן, בינתיים נאכיל את ההמונים"
רוני ריינברג היה מטורף על בשר עד שהבין מה הסטייק עובר עד שהוא מגיע לצלחת שלו, והחליט לא רק להפוך לטבעוני אלא גם להקים פוד-טק לבשר מתורבת ותחליפי מזון מהחי. לעסק שהקים הוא קרא על שם סבו הארגנטינאי - שהיה בכלל קצב. "כולם רוצים לשים כסף על הדבר הזה כי מבינים שזה העתיד. תוך שמונה שנים עשרה אחוזים מהחלבון בעולם יהיו ממקור אלטרנטיבי, אבל עדיין תהיה לשוחטים הרבה עבודה לעוד שנים רבות"
קרן נתנזון ויץ
|
19.05.22
ללא הבדל דת, גזע, מין וסוג
"מגילת העצמאות הבטיחה 'שוויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין'. השלב הבא הוא להבין שגם ללא סוג. זה לא משנה אם אתה אדם, פרה או תרנגולת. לאף אחד אין זכות לכלוא אותך כדי לאכול אותך או את החלב או הביצה שאתה מפיק". שלומית שרביט ברזילי בטור דעה שמבקש לשחרר אותנו לעצמאות מהתלות בתעשיית המזון מן החי
שלומית שרביט ברזילי
|
01.05.22
על ההונאה העמוקה שבתעשיית החלב מן החי
תהיתם פעם מדוע על אריזות מוצרים מן החי מופיעים תמיד איורים של חיות צוהלות וחופשיות? למה לעולם לא מציגים תמונות? פעילי "מיט זה ויקטם" נכנסו לצלם במשק חלב בשרון והציגו את ההבדל העמוק בין התנאים המצוירים על האריזה לבין חיי הסבל המתמשך של בעלי החיים בתעשייה באמצעות פרסומת שהפיקו במיוחד. צפו
שלומית שרביט ברזילי
|
06.04.22
שניצל, קציצות או נתחים ברוטב: את כל זה אפשר להכין מטופו
מצופה וקראנצ'י, ברוטב חמוץ מתוק או קציצות - שלושה מתכונים טבעוניים עם טופו מספר בישול חדש, שלא תוכלו להפסיק לנשנש ישר מהמחבת
זהר לוסטיגר בשן
|
29.03.22
"תעשיית הבשר היא מקור לווירוסים חדשים. זו עוד סיבה למה עלינו להפסיק לאכול בעלי חיים"
60 שנה עברו מאז ארוחת הצהריים ששינתה את עולמו של פרופ' פיטר סינגר, כשסטודנטית סיפרה לו על הסבל והאכזריות של תעשיית הבשר. היום מדובר באחד הפילוסופים החשובים של ימינו, שנחשב לגורו של הצמחונים. בראיון מקיף הוא מנבא מתי יגיע הרגע שבו רוב האוכלוסייה תהפוך לטבעונית, מודאג מעצימת העיניים של מדינות העולם מול משבר האקלים, מסביר למה הוא לא תומך באידיאולוגיה הציונית למרות יהדותו ומגלה מה הוא חושב על גרטה תונברג
אלעד זרט
|
18.03.22
פעיל למען זכויות בעלי חיים צבע באדום את מי המזרקה בכיכר דיזנגוף בת"א ונעצר
המזרקה המפורסמת שוב הושחתה: שוטרים עצרו את הפעיל "על חם" בזמן ששפך צבע אדום למי המזרקה. לפני שנה מחו בצורה דומה פעילים במחאה על מות אהוביה סנדק
קורין אלבז אלוש
|
15.02.22
זה אפשרי: כך תכינו חביתה בלי ביצים
תמיד אמרו לכם שאי אפשר להכין חביתה מבלי לשבור ביצים? אז זהו שאפשר: מתכון לחביתה טבעונית מחומוס ותירס
אביטל לוי
|
10.02.22
בסביבה טבעית: הפנטהאוז היפהפה ששם דגש על טבעונות וקיימות
בעיצוב המחודש בפנטהאוז ההרצלייני שלהם, ביקשו בני הזוג ליישם את אורח החיים הטבעוני שאימצו, ולחשוב על הסביבה ככל הניתן גם בחיי היומיום הביתיים. המעצבת שגויסה למשימה קיבלה יד חופשית והקפידה על שימוש נרחב באלמנטים מהטבע וחומרי גלם שאינם מן החי. התוצאה - פשוט מהממת
מאיה בניטה
|
14.01.22
אפייה טבעונית: כך תכינו עוגיות שוקולד ועוגת וניל
זה לא מסובך: פשתן טחון יעניק מרקם קריספי לעוגיות, טופו יכול לעזור בעוגות בחושות והשמים הם הגבול - טיפים לאפייה טבעונית ומתכונים לעוגיות שוקולד צ'יפס ולעוגת וניל וקינמון
אביטל לוי
|
12.01.22
אדל בספלוב פתחה מסעדה טבעונית: "פתחתי עסק לא בשביל שאנשים אחרים יעבדו בשבילי"
כל הפרטים על המסעדה החדשה של אדל בספלוב: לעולם המסעדנות נכנסה השבוע כוכבת הריאליטי אדל בספלוב, שפתחה בשדרות רוטשילד בתל אביב דוכן אוכל טבעוני, יחד עם משפחתו של בן זוגה, מטץ' עבד. "לא נראה לי שתראו אותי בריאליטי בזמן הקרוב ובמיוחד לא בריאליטי בישול. אם יש מישהו שהייתי הולכת לזה איתו זה חמי, אבל אין סיכוי. קיבלנו כבר כמה הצעות והן נדחו אחת אחרי שנייה"
הדר סתיו
|
10.01.22
פיש אנד צ'יפס נטול פיש וסלמון טבעוני: ביקור בבירת הטבעונות של העולם
בתפריטים של כל בתי הקפה מסומנות המנות הרלוונטיות בבירור עם האות V, המבורגריות טבעוניות חדשות נפתחות מדי שבוע, המאפיות מציעות עוגיות, דונאטס ומאפים מושחתים ללא חלב וביצים, הפיש אנד צ'יפס נטול פיש, הסושי מגיע עם סלמון טבעוני, מדף הגבינות הטבעוניות בסופר בסכנת קריסה והשפים של מסעדות היוקרה מתגאים בתפריט עמוס במנות מתוחכמות, צבעוניות, נועזות ומגרות שמכילות שפע מרכיבים מן הצומח ואפס מרכיבים מן החי. ביקור בלונדון הוכיח שהיא הפכה לבירה הרשמית של הטבעונים
אור סופר, לונדון
|
22.11.21
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
רצועת עזה
חות'ים
חרבות ברזל
חטופים
בנימין נתניהו
תימן
עסקת חטופים
עזה
איראן
האפיפיור
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
רצועת עזה
חות'ים
חרבות ברזל
חטופים
בנימין נתניהו
תימן
עסקת חטופים
עזה
איראן
האפיפיור
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ