מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדה
אחרי 16 שנה: השף גולן גורפינקל עוזב את קבוצת דלאל
השף גולן גורפינקל, שהיה במשך שנים ארוכות השף של מסעדת דלאל בנווה צדק השייכת למסעדנית דושי לייטרסדורף, עוזב בימים אלה את המסעדה ואת הקבוצה. גורפינקל: "אני מקבל הרבה הצעות ובוחן את הדברים"
תיקי גולן
|
03.07.22
סיוט בנתניה: שתי נשים התפרעו במסעדה ותקפו אורחים
המשטרה עיכבה אמש לחקירה אישה בחשד שהתפרעה ותקפה אורחים יחד עם חברתה; לפי עדויות מהשטח השתיים, שכנראה היו בגילופין, השליכו חפצים לכל עבר, גידפו את האורחים, הפכו שולחנות, ירקו ובעטו בעובדים ובאורחים. גיא גולן, בעל המקום: "40 שנה אני במסעדה ובחיים לא היה לי כזה סיוט"
איתן גליקמן
|
26.06.22
שריפה פרצה במטבח מסעדה בשוק בירושלים, פצוע פונה מהמקום
בשעות אחר הצהריים פרצה שריפה במטבח של מסעדה בשוק מחנה יהודה בירושלים; אדם אחד שניסה לסייע בכיבוי השריפה נפצע ופונה לבית החולים; כוחות הכיבוי השתלטו על הלהבות, נזק נגרם למסעדה; השוק חזר לפעילות
חיים גולדישט, עינב חלבי
|
13.06.22
כעס שלא קיבל מספיק טחינה, והלם עם הטלפון באוזן: תיעוד התקיפה ב"בית השניצל"
צעיר מעכו, שהתאכזב מכריך שהזמין, הואשם בגין התנפלות על מנהל משמרת במסעדה בעיר: "סטר בלחי, גרם לנקב בעור התוף ואיים לשרוף את העסק". הוא עזב רק אחרי שקיבל עוד מנת טחינה וחצילים
ליאור אל-חי
|
30.05.22
בזכות הריאליטי: הדור החדש של המסעדות הכשרות מנפץ את הסטיגמה
אם עד לא מזמן שומרי הכשרות נאלצו להסתפק בשיפודיות עממיות, היום יותר ויותר שפים מובילים, מאייל שני ועד אסף גרניט וחיים כהן, פותחים מסעדות כשרות. "קהל שומרי המסורת התפתח מאוד בגלל תוכניות הריאליטי בישול וגם הם רוצים ליהנות מחוויה", מסביר השף בני מדר את ההימור שלקח, כשפתח את מסעדת "סְפֶרָה" ברחובות בהשקעה של מיליונים. המומחים בטוחים שזאת רק ההתחלה: "70 אחוז מהישראלים שומרים כשרות וכוחות השוק פועלים חזק"
ענת לב-אדלר
|
29.05.22
בעלת מסעדה בת"א סילקה לקוחה: "חולצה פתוחה עם כל החזה בחוץ"
"הושפלתי מול כולם, אחרי שסולקתי הלכתי לסניף השני והיא באה לשם וצעקה עליי, החפיצה והקטינה אותי", כתבה הלקוחה של "ברבוניה" וצירפה תמונות, "איך זה קורה בתל אביב ב-2022 - לא במאה שערים?". בעלת המקום: "המסעדה כשרה. אמרתי לה 'מותק, תתכסי, זו לא שפת הים'. בתמונה היא סגרה את החולצה, זה לא היה ככה"
הדר סתיו
|
18.05.22
"אני מרגיש שנתח בשר זה פריט לעשירים, כמו גוצ'י או מרצדס"
אזהרת טריגר: לשגיא טריגר יש הרבה מה להגיד על בשר, על המחירים המטורפים, על קיימות וגם על טבעונים; בראיון איתו לרגל פתיחת מסעדת הבשר החדשה והמבטיחה שלו בתל אביב, הוא מספר למה אצלו זה יהיה אחרת, למה להמבורגר של הפאט קאו הוא לא מוסיף שום דבר ומה המחיר של להיות שותף של שף סלב. "אני מבין את כל המסעדנים שמוכרים סטייק ב-750 שקל לקילו"
תיקי גולן
|
14.05.22
סודות העיצוב מאחורי עולם הקולינריה
איך גורמים לאוכל להראות טעים ונחשק בפרסומת? מה הפער בינו לבין המציאות? ואיך ממחישים סאונד או ריח בצורה ויזואלית? המעצב עמית פרבר מאיר לנו את עולם הקולינריה באור חדש ונותן לנו טעימה אל מאחורי הקלעים שלה
קרלה רטאוס
|
06.05.22
"נכון, אנחנו סחים": נדב ודניאל פותחים מסעדה בחוף הים בתל אביב
פלפל חריף: בריאליטי הם אמנם לא זכו במקום הראשון אבל את ה"בום" שבא אחר כך, אף אחד לא יכול היה לצפות - השפים נדב ודניאל פותחים מסעדה תאילנדית בחוף הים בתל אביב ומתחילים להתרגל לחיים החדשים ברעננה. וכמה תעלה שם צלחת פירות קיץ?
אמיר קמינר
|
29.04.22
תוכנית ההבראה שהצילה את המסעדה
הן הפסידו חצי מיליון שקל בעוקץ כואב ובמקום ללכת להליך פשיטת רגל החליטו להילחם על העסק: זהר גבאי ויעל סער, מסעדניות עם ארבעה עסקים שונים בכפר סבא, מספרות איך הצילו את המסעדות שלהן מקריסה ומה המחיר שנאלצו לשלם: "זו הייתה מלחמה ואנחנו נלחמנו. זה היה לנצח או לחדול, כי זו סיטואציה שבה את לא רואה כלום בעיניים חוץ מההצלחה של הדבר"
קרן נתנזון ויץ
|
25.04.22
"לך קיבינימט": צפו בשף שמקלל את הלקוחות שלו
שכחו כל מה שידעתם על שירות לקוחות ויחסי אנוש, והכירו את שוקא - השף והמסעדן שמקלל את הלקוחות שלו, ומפזר על כל השולחנות במסעדת הפועלים הקטנה שלו שלט "שמור", סתם כי לא בא לו שיתיישבו. לקוח: "ככל שהוא אוהב אותך יותר - הוא מקלל אותך יותר". שי טהורי (שוקא): "אנשים התחילו להרגיז אותי, יותר מדי בקשות"
תיקי גולן
|
21.04.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
הוועדה לבחירת שופטים
המהפכה המשפטית
יריב לוין
דני לוי
יאיר גולן
מפכ"ל
קואליציה
רצועת עזה
חרבות ברזל
צה"ל
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
הוועדה לבחירת שופטים
המהפכה המשפטית
יריב לוין
דני לוי
יאיר גולן
מפכ"ל
קואליציה
רצועת עזה
חרבות ברזל
צה"ל
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
חרבות ברזל
דונלד טראמפ