מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדה
גרניום, קופנהגן: המסעדה הטובה בעולם לשנת 2022
בטקס חגיגי שנערך בלונדון נחשפה רשימת 50 המסעדות הטובות בעולם: במקום הראשון מככבת קופנהגן עם מסעדת גרניום, שגם זכתה בתואר המסעדה הטובה באירופה וגם מחזיקה בשלושה כוכבי מישלן; אף מסעדה מהמזרח התיכון לא נכנסה לרשימה הנחשקת
אטילה שומפלבי, תיקי גולן
|
25.07.22
נוטרל לפני הפעלתו: מטען רב-עוצמה אותר במסעדה הומה אדם בדרום
הותר לפרסום כי ביום חמישי אותר מטען חבלה במסעדה במושב במועצת באר טוביה, והוא נוטרל ע"י חבלני המשטרה. לפי החשד הונח שם עקב סכסוך פלילי בין הבעלים לעבריינים. מחשש לשלום הציבור הוחלט לסגור זמנית את המסעדה
מתן צורי
|
23.07.22
המבורגר ב-139 שקלים: "לא תכננו להפוך לרשת, זה היה מקרי לחלוטין"
שני האחים שהקימו את אחת מרשתות ההמבורגר המעניינות שצמחו בארץ מספרים מה בדיוק קרה בסניף בקלנסווה שגרם להם לעזוב ולחפש מקומות אחרים ליומנגס; למה הם בחיים לא יפתחו שוב סניף בתל אביב; ולמה יש להם בתפריט גם ההמבורגר במחיר של מנה במסעדת שף ואין להם שום כוונה להוזיל את המחיר. גל בכר: "אני יודע שאנחנו לא זולים, אין לנו רצון להיות זולים ואנחנו גם לא חושבים שזול זה יתרון"
תיקי גולן
|
16.07.22
בהלה בגן השעשועים: ילדים נמלטים אחרי השלכת זיקוק, 3 נפצעו | תיעוד
צעיר ממג'דל שמס נעצר לאחר שתועד משליך לפי החשד את הזיקוק מרכבו ביישוב מסעדה שברמת הגולן. ילד אחד נפצע בינוני ושניים אחרים באורח קל. אם לבן 10 שנפגע לפני חודשיים בנסיבות דומות: "צריך להעניש את כל מי שמוכר זיקוקים"
חסן שעלאן
|
08.07.22
אחרי 16 שנה: השף גולן גורפינקל עוזב את קבוצת דלאל
השף גולן גורפינקל, שהיה במשך שנים ארוכות השף של מסעדת דלאל בנווה צדק השייכת למסעדנית דושי לייטרסדורף, עוזב בימים אלה את המסעדה ואת הקבוצה. גורפינקל: "אני מקבל הרבה הצעות ובוחן את הדברים"
תיקי גולן
|
03.07.22
סיוט בנתניה: שתי נשים התפרעו במסעדה ותקפו אורחים
המשטרה עיכבה אמש לחקירה אישה בחשד שהתפרעה ותקפה אורחים יחד עם חברתה; לפי עדויות מהשטח השתיים, שכנראה היו בגילופין, השליכו חפצים לכל עבר, גידפו את האורחים, הפכו שולחנות, ירקו ובעטו בעובדים ובאורחים. גיא גולן, בעל המקום: "40 שנה אני במסעדה ובחיים לא היה לי כזה סיוט"
איתן גליקמן
|
26.06.22
שריפה פרצה במטבח מסעדה בשוק בירושלים, פצוע פונה מהמקום
בשעות אחר הצהריים פרצה שריפה במטבח של מסעדה בשוק מחנה יהודה בירושלים; אדם אחד שניסה לסייע בכיבוי השריפה נפצע ופונה לבית החולים; כוחות הכיבוי השתלטו על הלהבות, נזק נגרם למסעדה; השוק חזר לפעילות
חיים גולדישט, עינב חלבי
|
13.06.22
כעס שלא קיבל מספיק טחינה, והלם עם הטלפון באוזן: תיעוד התקיפה ב"בית השניצל"
צעיר מעכו, שהתאכזב מכריך שהזמין, הואשם בגין התנפלות על מנהל משמרת במסעדה בעיר: "סטר בלחי, גרם לנקב בעור התוף ואיים לשרוף את העסק". הוא עזב רק אחרי שקיבל עוד מנת טחינה וחצילים
ליאור אל-חי
|
30.05.22
בזכות הריאליטי: הדור החדש של המסעדות הכשרות מנפץ את הסטיגמה
אם עד לא מזמן שומרי הכשרות נאלצו להסתפק בשיפודיות עממיות, היום יותר ויותר שפים מובילים, מאייל שני ועד אסף גרניט וחיים כהן, פותחים מסעדות כשרות. "קהל שומרי המסורת התפתח מאוד בגלל תוכניות הריאליטי בישול וגם הם רוצים ליהנות מחוויה", מסביר השף בני מדר את ההימור שלקח, כשפתח את מסעדת "סְפֶרָה" ברחובות בהשקעה של מיליונים. המומחים בטוחים שזאת רק ההתחלה: "70 אחוז מהישראלים שומרים כשרות וכוחות השוק פועלים חזק"
ענת לב-אדלר
|
29.05.22
בעלת מסעדה בת"א סילקה לקוחה: "חולצה פתוחה עם כל החזה בחוץ"
"הושפלתי מול כולם, אחרי שסולקתי הלכתי לסניף השני והיא באה לשם וצעקה עליי, החפיצה והקטינה אותי", כתבה הלקוחה של "ברבוניה" וצירפה תמונות, "איך זה קורה בתל אביב ב-2022 - לא במאה שערים?". בעלת המקום: "המסעדה כשרה. אמרתי לה 'מותק, תתכסי, זו לא שפת הים'. בתמונה היא סגרה את החולצה, זה לא היה ככה"
הדר סתיו
|
18.05.22
"אני מרגיש שנתח בשר זה פריט לעשירים, כמו גוצ'י או מרצדס"
אזהרת טריגר: לשגיא טריגר יש הרבה מה להגיד על בשר, על המחירים המטורפים, על קיימות וגם על טבעונים; בראיון איתו לרגל פתיחת מסעדת הבשר החדשה והמבטיחה שלו בתל אביב, הוא מספר למה אצלו זה יהיה אחרת, למה להמבורגר של הפאט קאו הוא לא מוסיף שום דבר ומה המחיר של להיות שותף של שף סלב. "אני מבין את כל המסעדנים שמוכרים סטייק ב-750 שקל לקילו"
תיקי גולן
|
14.05.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
תימן
צה"ל
חרבות ברזל
ג'ו ביידן
חות'ים
ארצות הברית
מבצע יד ארוכה
קמלה האריס
אבשלום פלד
איתמר בן גביר
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
תימן
צה"ל
חרבות ברזל
ג'ו ביידן
חות'ים
ארצות הברית
מבצע יד ארוכה
קמלה האריס
אבשלום פלד
איתמר בן גביר
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה