מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדה חדשה
"מה שלא מושלם – אני זורק לפח": ביקרנו במסעדה שמציבה סטנדרטים חדשים
השף גיל-עד דאבוש גדל בכלל על אוכל טריפוליטאי, אבל ביס אחד לפני 18 שנה גרם לו להתאהב במטבח היפני ושינה את חייו. אחרי שנים שעבד במטבחים ביפן, בהם מסעדת 3 כוכבי מישלן, הוא חבר לשף גומא גלילי, ויחד הם פתחו בשבוע שעבר בתל-אביב את גאיג'ין: איזאקיה יפנית, שמשלבת בין המסורת המוקפדת לחופש יצירתי. דאבוש: "ביפן למדתי מה זה טוטאליות. אין אמצע. מה שלא פרפקט - לא מגישים"
דוד קישקה
|
02.09.24
"לא הבנתי עד כמה קשה להקים מסעדה יפנית כשרה. יש סיבה שלא עשו את זה עד עכשיו"
אחרי 25 שנה מסעדת יקימונו במלון הילטון סגרה את שעריה ובמקומה נפתחה מסעדה שנייה לאונמי הוותיקה. הטוויסט: בניגוד למסעדת האם, אונמי החדשה מחזיקה בתעודת כשרות. השף רועי סופר: "התפריט שונה אבל יש מנות חופפות. עניין הכשרות דחף אותי למקומות יצירתיים"
תיקי גולן
|
22.05.24
כזה עוד לא ראינו: מסעדת שף שנמצאת בתוך מערת נטיפים באי באלי
לידיעת הנוסעים לאינדונזיה: מסעדת שף יקרה ויוקרתית שוכנת באי באלי בתוך חלל יוצא דופן - מערת נטיפים בת מיליוני שנים; מה מגישים שם, מי זה השף שזכה לבשל במקום וכמה תעלה לכם ארוחה בחלל המטורף הזה? כל הפרטים
שי שגב
|
12.10.22
פותחים את השנה עם מסעדות חדשות
למרות המשברים ועליות המחירים, תחום הקולינריה ממשיך לפרוח: איפה יגישו לכם טעימות יפניות בבניין היסטורי, איפה תאכלו בראנץ' מתחת לעצי גפן ואיזה בר יין ימזוג לכם יין במחיר נגיש? קבלו את המסעדות החדשות, הברים ובתי הקפה שתרצו לפתוח איתם את השנה החדשה
רעות סהר
|
22.09.22
מתעוררים לחיים: מקומות חדשים ברחבי הארץ
התעוררות בגזרת האוכל: בית קפה שהוא גם חנות תקליטים, שיפודייה חדשה בשוק לוינסקי, וגם מחלבה קטנה בקיבוץ בצפון - בעולם האוכל מתחילים להריח את האביב ואת סוף הקורונה ועוד מקומות חדשים נפתחים ברחבי הארץ ומנסים להתאים עצמם לתרבות הבילוי החדשה - הנה הרשימה שתלווה אתכם בחודשים הקרובים
רעות סהר, תיקי גולן
|
13.03.22
כמו האוכל של סבתא, אבל סקסי: הפופ-אפ המחתרתי במקום הכי מטונף בתל אביב
בחצר האחורית של תל אביב, בין סמים לזנות, קמה מסעדת פופ-אפ תיאטרלית וחריגה בנוף; השף שמאחורי המיזם, אלון בנט, שעד לאחרונה היה בכלל אסטרופיזיקאי: "באסטרופיזיקה התעסקתי הרבה עם גזי מימן קדומים של היקום שעובדים לפי חוקי תרמודינמיקה בסיסיים שעובדים גם ברוטב איולי"
הדר סתיו
|
28.02.22
אלביס לא מת: המסעדה שכולה מוקדשת לאלביס פרסלי
לא רק למעריצים: בתחנת דלק בכניסה לנווה אילן פועל פונדק דרכים ותיק שכל כולו מוקדש למלך הרוקנ'רול של כל הזמנים, אלביס פרסלי; יצאנו לבדוק מה הסיפור של המקום, מי המוח שהגה את כל הטירוף הזה, וגם - איזה המבורגר מוזר אלביס הכי אהב לאכול
מיכאלה חזני
|
14.08.21
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
המהפכה המשפטית
יריב לוין
איראן
מלחמה
חרבות ברזל
חיצי הצפון
בית הדין הבינלאומי
דרום אפריקה
האג
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
המהפכה המשפטית
יריב לוין
איראן
מלחמה
חרבות ברזל
חיצי הצפון
בית הדין הבינלאומי
דרום אפריקה
האג
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל