מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדות
ביקורת ארוחות ילדים: מה המבקרצ'יק חשב על האוכל בזוזוברה?
הפסקת אוכל: אדם סמוחה מודן הוא רק בן 12 אבל לפי איך שהוא מבין, טועם ומתעניין באוכל הוא מינימום רושפלד - המבקרצ'יק ביקר במסעדת זוזוברה בקניון G כפר סבא ויש לו מסקנות על האוכל. צפו בביקורת בראש הכתבה
תיקי גולן
|
28.07.22
שווה קפיצה: הפופ-אפ השווים של קיץ 2022
ממשאיות האוכל בירושלים ועד הפנקייקים בנמל תל אביב: נמאס לכם ללכת שוב ושוב לאותם מקומות מוכרים? הנה פסטיבלים וארוחות מיוחדות שתמצאו הקיץ לתקופה מוגבלת, והם אופציות מקוריות לבילוי טעים. כדאי למהר
ynet אוכל
|
27.07.22
אותה ארוחת המבורגר - 50 שקל יותר: "שיטת מצליח"
אותה המנה בוולט מתומחרת אחרת בשתי המסעדות של "הדסון" בת"א - באחת ב-81 שקלים ובשניה ב-130. "ניסו להסביר לי שהמסעדה יותר יוקרתית, אבל האוכל בוולט אותו אוכל"; הדסון: "מסעדות שונות בעלות תפריט שונה"; וולט: "המחירים נקבעים על ידי המסעדות בלבד"
הדר סתיו
|
26.07.22
המסעדה הטבעונית הוותיקה נשרפה - ועכשיו מנסים להקים אותה מחדש
שריפה שפרצה לפני כשבועיים במסעדה הטבעונית 416 בתל אביב, גרמה נזק כבד למקום; במאמץ להציל את המקום שמפרנס 60 אנשי צוות, מנסים הבעלים, תאומים בני 34, לגייס כסף מקהל הלקוחות ומאנשי הקולינריה בארץ בשביל לפתוח את המסעדה במיקום אחר. הבעלים: "אני צריך לגייס כסף, אין לי את הפריבילגיה להיות בדיכאון"
הדר סתיו
|
24.07.22
"אין כאן את החפיף שיש בארץ": השף שהעביר את המסעדה מעכו ללוס אנג'לס
גר קרוב לאוקיינוס ומתגעגע לים התיכון: השף דן שמולוביץ', קיבוצניק לשעבר ומי שהיה בעלים של מסעדה בעכו, לקח את המשפחה, ועזב לארצות הברית, בלי כסף ובלי תוכנית. עכשיו, שנה אחרי, הוא פותח את מסעדת סבידה בשכונה יוקרתית בלוס אנג'לס, ומספר על החומוס שהוא מוכר "מתחת לשולחן", על ההפרשים במחירי חומרי גלם, ועל איך הוא הולך לשכנע את האמריקאים שעמבה זה טעים: "אם הייתי ביזנס מן אז הסבידה בעכו הייתה מצליחה. היה שם ניהול עסקי וכלכלי כושל. לא עכו אשמה ולא ישראל אשמה, אלא רק אני אשם"
תיקי גולן
|
23.07.22
המבורגרים נהדרים, שירות מזעזע: הדיינר שמעליב את הלקוחות
לא לסועדים רגישים: מאסתם בשירות הסטנדרטי במסעדות? הכירו את הדיינר שבו הצוות ישרת אתכם בגסות וינסה להעליב אתכם בכוונה - הדיינר של קארן זה המקום המושלם לאכול בו אם אתם לא אוהבים את החברים, את המשפחה ואת הקולגות שלכם. הבשורות הטובות - זה לא בישראל
הדר סתיו
|
20.07.22
מחירי החשמל, השכירות וחומרי הגלם מזנקים – האם תשלמו יותר גם במסעדות?
מחירי החשמל עולים, מחירי השינוע מרקיעי שחקים וחומרי הגלם מתייקרים - איך זה ישפיע על מחיר המנות במסעדות והאם הארוחה שלכם עומדת לעלות יותר? מסעדן: "רוב המסעדות כבר העלו מחירים"
אטילה שומפלבי, תיקי גולן
|
17.07.22
כאילו אין מחר: מקומות בילוי חדשים ברחבי הארץ
לא רק מזג האוויר לוהט אלא גם סצנת המסעדות: מסמטאות שוק הכרמל ועד הר כנען בצפת - אלה המסעדות, הברים ובתי הקפה החדשים ברחבי הארץ שאתם חייבים להכיר
רעות סהר
|
09.07.22
נשאת עבאס: "אני חלש בפוליטיקה, כל כולי רק במטבח"
הוא לא מתעניין בפוליטיקה, הוא לא חושב שהמטבח הישראלי גנב מנות מהמטבח הערבי והוא רק מקווה שיזכרו לו שהוא היה זה שהמציא את מנת הכנאפה על השיפוד: השף נשאת עבאס פתח בקורונה מסעדה בעמק יזרעאל ומספר על היחסים עם אח שלו, חוסאם, שמחזיק מסעדה מפורסמת במרחק חצי שעה נסיעה ממנו ומגלה מה הסוד למטפונה המושלמת
תיקי גולן
|
08.07.22
"בתנאי השוק של היום אני לא מצליח להעמיד ארוחת צהריים במחירים נגישים": למה העסקיות נעלמו מהמסעדות?
הנה עוד אחת מתופעות הלוואי של הקורונה: מסעדות רבות מפסיקות להציע ארוחות צהריים עסקיות. גם ככה זה לא היה קונספט רווחי, אבל ההתייקרות של חומרי הגלם והמחסור בעובדים, הלקוחות הרבים שעובדים מהבית או מחפשים אוכל מהיר וזול, והעמלות שגובות חברות ההסעדה כמו "תן ביס" ו"סיבוס" - כל אלה הפכו את העסקיות לבלתי משתלמות עבור מסעדות. וגם, מתברר, יש קהל חדש שדווקא הצהריים הפכו אצלו לבילוי, עם ארוחה טובה, יין וקינוח מהתפריט
ענת לב-אדלר
|
03.07.22
"לא קל כאן, כולם נלחמים בשיניים"
שי בן צבי ואשתו אקיקו לא נותנים לשום דבר להרוס להם - לא הפיגוע בשרונה שגמר להם על המסעדה במתחם, לא הקורונה שחיסלה להם את העסק וגם לא המיליונים שהפסידו בכל ההרפתקאות האלה; עכשיו בן צבי פותח בר מסעדה יפני בתל אביב ומחכה שכל הלקוחות מפעם יבואו
תיקי גולן
|
01.07.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
ארצות הברית
בנימין נתניהו
חרבות ברזל
חטופים
קמלה האריס
וושינגטון
צה"ל
קונגרס
חמאס
חיזבאללה
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
ארצות הברית
בנימין נתניהו
חרבות ברזל
חטופים
קמלה האריס
וושינגטון
צה"ל
קונגרס
חמאס
חיזבאללה
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה