מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדות
שוות סטייה מהמסלול: מסעדות הדרכים הכי טובות בארץ
אחת השאלות שתמיד עולה בדרך לטיול היא - איפה עוצרים לאכול? אז נכון שפה זה לא אמריקה, אבל מיעוט הכבישים הארוכים בישראל לא אומר שאין כאן מסעדות דרכים שבהן תוכלו לעצור לארוחה טובה. הנה כמה מקומות ששווה לרדת בשבילם מהכביש המהיר
כתבי "ידיעות אחרונות" ו-ynet
|
25.09.22
עוטף עזה: יצאנו לאכול באחד האזורים היפים בארץ
מפודטראק ועד פטיסרי: יצאנו לסיבוב בעוטף עזה וחזרנו עם המלצות למקומות קולינריים קטנים ונפלאים שכדאי לעצור ולאכול בהם. אל תפספסו
רחלי קרוט, אפרת ליכטנשטט, קובי אדרי, רובי מיכאל
|
15.09.22
תומר אגאי: "אמרתי לעצמי שבלי המסעדה אני לא רוצה יותר לחיות"
התקף החרדה שלא נגמר, השינוי הדרסטי בלוק, הפחד מהתהילה, הגירושים בפעם השלישית וגם האהבה החדשה שצעירה ממנו ב-15 שנה - השף תומר אגאי ייכנס בשבוע הבא לתפקיד השופט החדש בריאליטי בישול בפריים טיים, ומספר בגילוי לב על הדרך שעשה מהטבח שתקוע 17 שעות ביום במטבח לדמות הרוק סטאר: "אני מודה שלוקח לי קצת זמן היום לצאת מהבית, אני מתקלח בבוקר, משפריץ בושם, מורח קרם, מתגלח כל יום ודואג שהשיער יראה טוב. אני מסתפר כל שבוע"
תיקי גולן
|
02.09.22
אוכלים סרטים: סרטי דוקו אוכל שכדאי להכיר
נפתח לכם התיאבון לסרטים תיעודיים על אוכל? בשבוע הבא תוכלו לצפות בלא פחות מ-12 סרטים על עולם הקולינריה, המסעדות והשפים הגדולים בעולם ועל הסיפורים המסקרנים שמאחוריהם - משולחן השף שיוקדש לפיצה ועד חייו ומותו של השף אנתוני בורדיין. הכינו את הפופקורן
שי שגב
|
29.08.22
"רוב הקליינטים של דיאנא נשארו, גם אחרי שדוחול עזב"
לאח הבכור היו יחסי ציבור בשפע ומשרה מכובדת של שף במסעדה המשפחתית, אבל אז הכל השתנה והאח הצעיר ואסים נכנס במקומו למטבח; זו לא הייתה הדרמה היחידה במסעדת דיאנא, שמציינת בימים אלה 50 שנה להקמתה, וממשיכה להגיש בחלל המקורי את הקבב הכי טוב בארץ: "בקורונה המשפחה התאחדה, גיבשנו עמדה מאוחדת איך לצאת מהמצב, וכולנו הוצאנו כסף מהחסכונות הפרטיים לטובת המסעדה"
אמיר קמינר
|
27.08.22
דוד טור מגיש: החיים אחרי החתול והכלב
דוד טור הוא היזם שהקים בשני העשורים האחרונים הכי הרבה מועדונים, ברים ומקומות בילוי בתל אביב, ועכשיו הוא מרים לאוויר את רחוב נחלת בנימין עם מתחם סוער בן שתי קומות שהוא גם מסעדה, גם בר יין וגם בר קוקטיילים; המתחם הזה מצטרף לעוד שישה מקומות נוספים בבעלותו רק ברחוב הזה, שאת כולם שכר בגרושים בתקופת הקורונה; כל זה קורה תוך כדי שהוא מגדל לבדו שני ילדים קטנים. איך הוא עושה את זה? צפו בסרטון בראש הכתבה
תיקי גולן
|
20.08.22
שף אוליבר פנייה: "שכחתי כמה משמח לבשל במטבח"
השף אוליבר פנייה, אחד מהשפים המוערכים של המטבח הספרדי החדש, עבד במשך 20 שנה בקבוצת אל בולי הנחשבת שסגרה את כל המסעדות שלה במהלך הקורונה, עד שעזב והחליט לפרוש מהקבוצה ולפתוח לבד מסעדה משלו בחלל ששימש את מסעדת "טיקטס" של האחים אדריה; בקרוב הוא גם מגיע לארץ לפופ-אפ של 20 ימים בהם יבשל סדרת ארוחות מיוחדות ביפו
איתי נוביק
|
15.08.22
"זה יותר זול מטייק אוויי": היזמים שהפכו מנות של מסעדת-שף לאוכל למיקרוגל
תכירו את Picks: מנות של מסעדות שף נחשבות, ארוזות ומוכנות לחימום, שנמכרות בסניפי רשת AM:PM במרכז הארץ. בריאיון מספרים היזמים תומר גולדברג ונדב נאמן איך נולד הרעיון, איך הצליחו לגייס את שיתוף הפעולה של המסעדות, איפה ומי בדיוק מייצר את המנות, והאם יש סיכוי שנראה את הקופסאות המוכנות שלהם גם בשופרסל וברמי לוי ברחבי הארץ. וגם: טעמנו ובדקנו עד כמה זה דומה למנות שבמסעדות
מירב קריסטל
|
15.08.22
"בעוד שנתיים-שלוש אנשים ישלמו על סלט הרבה יותר ממה שהם משלמים היום"
בית הקפה שנסגר אחרי 22 שנה: קפה שיין בתל אביב שנפתח בשנת 2000, ייסגר מחר (א'); בראיון מסבירים בעלי המקום למה החליטו לסגור, כמה משקל יש לקורונה בהחלטה, איך עומדת להשתנות חוויית הבילוי בארץ ולמה המחירים במסעדות יעלו בעשרות אחוזים בשנים הקרובות; צח פדלון, מבעלי המקום: "יהיה שינוי טוטאלי בתחום, מסעדות עם אירוח ושירות מלא יהיו יקרות מאוד, הלקוח יצטרך לשלם את העלות של מלצר"
תיקי גולן
|
13.08.22
המבקרצי'ק: כשמבקר המסעדות שלנו פגש את חיים כהן
אדם סמוחה מודן, מבקר המסעדות שלנו לענייני מנות ילדים, בסך הכל רצה לאכול המבורגר בדיקסי, אבל להפתעה שחיכתה לו שם הוא לא ציפה; אז מה המבקרצ'יק חשב על מנת הכנפיים המיתולוגית, האם הצ'יפס היה קריספי מספיק ואיזה אימוג'י הוא נתן למחיר? צפו בסרטון
תיקי גולן
|
11.08.22
אחרי 82 שנה: קפה פינגוין המיתולוגי ייסגר ובמקומו יוקם מתחם נדל"ן
בית הקפה שהוקם בשדרות הגעתון בנהריה ב-1940 יסגור את שעריו לטובת מיזם בנייה, כפי שפורסם ב-mynet קריות, וישאיר את המעריצים שהתמכרו לעוגת השטרודל ולמרק גולאש עם הזיכרונות. "יחסר לי היום-יום בעסק, המפגש עם האנשים והעובדים", אמר אילן אופנהיימר, בעל המקום. צפו בסרטון בראש הכתבה: ביקרנו במסעדת פינגוין
אדי גל
|
07.08.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
רצועת עזה
יצחק גולדקנופף
מתנחלים
עזה
גלי בהרב-מיארה
צה"ל
הפסקת אש
חרבות ברזל
גדעון סער
חיזבאללה
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
רצועת עזה
יצחק גולדקנופף
מתנחלים
עזה
גלי בהרב-מיארה
צה"ל
הפסקת אש
חרבות ברזל
גדעון סער
חיזבאללה
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל