מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדות
"טעות אנוש": אם ליבי בת ה-7 לא הייתה זהירה, היא הייתה יכולה למות תוך דקות
המשפחה הזמינה פנקייק מ"פנקייק האוס" בנמל, וציינה בהזמנה שיש לבתם אלרגיה מסכנת חיים לשומשום. למרות זאת, המסעדה שלחה תוספת חלבה. ליבי טעמה מהרוטב על קצה הלשון ומיד החלה לפתח סימני אלרגיה. כשהתקשרה אמה למסעדה להתלונן, נאמר לה - "לא שלחנו שומשום, שלחנו רק חלבה". האם: "היא יכלה למות תוך דקות". תגובת המסעדה: "טעות אנוש"
מעין פלג אבירם
|
31.07.22
רימה אולברה: "כל חומרי הגלם התייקרו ב-20 אחוז אחרי הקורונה"
הסקסיזם בתחום המסעדנות שנשלט על ידי גברים, הבחירה לא להביא ילדים לעולם וההתמודדות עם הישראלים שנכנסים לה לרחם - השפית רימה אולברה מסכמת עשר שנים של מסעדנות בתל אביב ומסבירה למה השמועות על הפתיל הקצר שלה הן פייק ניוז ולמה המחירים במסעדות עלו אחרי הקורונה: "אנשים הולכים לסופר ורואים בעצמם שהכל הרבה יותר יקר"
תיקי גולן
|
30.07.22
ביקורת ארוחות ילדים: מה המבקרצ'יק חשב על האוכל בזוזוברה?
הפסקת אוכל: אדם סמוחה מודן הוא רק בן 12 אבל לפי איך שהוא מבין, טועם ומתעניין באוכל הוא מינימום רושפלד - המבקרצ'יק ביקר במסעדת זוזוברה בקניון G כפר סבא ויש לו מסקנות על האוכל. צפו בביקורת בראש הכתבה
תיקי גולן
|
28.07.22
שווה קפיצה: הפופ-אפ השווים של קיץ 2022
ממשאיות האוכל בירושלים ועד הפנקייקים בנמל תל אביב: נמאס לכם ללכת שוב ושוב לאותם מקומות מוכרים? הנה פסטיבלים וארוחות מיוחדות שתמצאו הקיץ לתקופה מוגבלת, והם אופציות מקוריות לבילוי טעים. כדאי למהר
ynet אוכל
|
27.07.22
אותה ארוחת המבורגר - 50 שקל יותר: "שיטת מצליח"
אותה המנה בוולט מתומחרת אחרת בשתי המסעדות של "הדסון" בת"א - באחת ב-81 שקלים ובשניה ב-130. "ניסו להסביר לי שהמסעדה יותר יוקרתית, אבל האוכל בוולט אותו אוכל"; הדסון: "מסעדות שונות בעלות תפריט שונה"; וולט: "המחירים נקבעים על ידי המסעדות בלבד"
הדר סתיו
|
26.07.22
המסעדה הטבעונית הוותיקה נשרפה - ועכשיו מנסים להקים אותה מחדש
שריפה שפרצה לפני כשבועיים במסעדה הטבעונית 416 בתל אביב, גרמה נזק כבד למקום; במאמץ להציל את המקום שמפרנס 60 אנשי צוות, מנסים הבעלים, תאומים בני 34, לגייס כסף מקהל הלקוחות ומאנשי הקולינריה בארץ בשביל לפתוח את המסעדה במיקום אחר. הבעלים: "אני צריך לגייס כסף, אין לי את הפריבילגיה להיות בדיכאון"
הדר סתיו
|
24.07.22
"אין כאן את החפיף שיש בארץ": השף שהעביר את המסעדה מעכו ללוס אנג'לס
גר קרוב לאוקיינוס ומתגעגע לים התיכון: השף דן שמולוביץ', קיבוצניק לשעבר ומי שהיה בעלים של מסעדה בעכו, לקח את המשפחה, ועזב לארצות הברית, בלי כסף ובלי תוכנית. עכשיו, שנה אחרי, הוא פותח את מסעדת סבידה בשכונה יוקרתית בלוס אנג'לס, ומספר על החומוס שהוא מוכר "מתחת לשולחן", על ההפרשים במחירי חומרי גלם, ועל איך הוא הולך לשכנע את האמריקאים שעמבה זה טעים: "אם הייתי ביזנס מן אז הסבידה בעכו הייתה מצליחה. היה שם ניהול עסקי וכלכלי כושל. לא עכו אשמה ולא ישראל אשמה, אלא רק אני אשם"
תיקי גולן
|
23.07.22
המבורגרים נהדרים, שירות מזעזע: הדיינר שמעליב את הלקוחות
לא לסועדים רגישים: מאסתם בשירות הסטנדרטי במסעדות? הכירו את הדיינר שבו הצוות ישרת אתכם בגסות וינסה להעליב אתכם בכוונה - הדיינר של קארן זה המקום המושלם לאכול בו אם אתם לא אוהבים את החברים, את המשפחה ואת הקולגות שלכם. הבשורות הטובות - זה לא בישראל
הדר סתיו
|
20.07.22
מחירי החשמל, השכירות וחומרי הגלם מזנקים – האם תשלמו יותר גם במסעדות?
מחירי החשמל עולים, מחירי השינוע מרקיעי שחקים וחומרי הגלם מתייקרים - איך זה ישפיע על מחיר המנות במסעדות והאם הארוחה שלכם עומדת לעלות יותר? מסעדן: "רוב המסעדות כבר העלו מחירים"
אטילה שומפלבי, תיקי גולן
|
17.07.22
כאילו אין מחר: מקומות בילוי חדשים ברחבי הארץ
לא רק מזג האוויר לוהט אלא גם סצנת המסעדות: מסמטאות שוק הכרמל ועד הר כנען בצפת - אלה המסעדות, הברים ובתי הקפה החדשים ברחבי הארץ שאתם חייבים להכיר
רעות סהר
|
09.07.22
נשאת עבאס: "אני חלש בפוליטיקה, כל כולי רק במטבח"
הוא לא מתעניין בפוליטיקה, הוא לא חושב שהמטבח הישראלי גנב מנות מהמטבח הערבי והוא רק מקווה שיזכרו לו שהוא היה זה שהמציא את מנת הכנאפה על השיפוד: השף נשאת עבאס פתח בקורונה מסעדה בעמק יזרעאל ומספר על היחסים עם אח שלו, חוסאם, שמחזיק מסעדה מפורסמת במרחק חצי שעה נסיעה ממנו ומגלה מה הסוד למטפונה המושלמת
תיקי גולן
|
08.07.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
רצועת עזה
יצחק גולדקנופף
מתנחלים
עזה
גלי בהרב-מיארה
צה"ל
הפסקת אש
חרבות ברזל
גדעון סער
חיזבאללה
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
רצועת עזה
יצחק גולדקנופף
מתנחלים
עזה
גלי בהרב-מיארה
צה"ל
הפסקת אש
חרבות ברזל
גדעון סער
חיזבאללה
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל