מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדות
"בתנאי השוק של היום אני לא מצליח להעמיד ארוחת צהריים במחירים נגישים": למה העסקיות נעלמו מהמסעדות?
הנה עוד אחת מתופעות הלוואי של הקורונה: מסעדות רבות מפסיקות להציע ארוחות צהריים עסקיות. גם ככה זה לא היה קונספט רווחי, אבל ההתייקרות של חומרי הגלם והמחסור בעובדים, הלקוחות הרבים שעובדים מהבית או מחפשים אוכל מהיר וזול, והעמלות שגובות חברות ההסעדה כמו "תן ביס" ו"סיבוס" - כל אלה הפכו את העסקיות לבלתי משתלמות עבור מסעדות. וגם, מתברר, יש קהל חדש שדווקא הצהריים הפכו אצלו לבילוי, עם ארוחה טובה, יין וקינוח מהתפריט
ענת לב-אדלר
|
03.07.22
"לא קל כאן, כולם נלחמים בשיניים"
שי בן צבי ואשתו אקיקו לא נותנים לשום דבר להרוס להם - לא הפיגוע בשרונה שגמר להם על המסעדה במתחם, לא הקורונה שחיסלה להם את העסק וגם לא המיליונים שהפסידו בכל ההרפתקאות האלה; עכשיו בן צבי פותח בר מסעדה יפני בתל אביב ומחכה שכל הלקוחות מפעם יבואו
תיקי גולן
|
01.07.22
ארוחה במסעדת אלבמה מזכירה על האש אצל החבר'ה. וזה לא רע
אלבמה בנתניה נחשבת למיתולוגית, אז יצאנו לבדוק אם האגדות נכונות. מתברר שלמרות השם היא לא בדיוק מסעדת ברביקיו כמו באמריקה - אבל הבשר טעים (גם אם קשה להבדיל בין נתח לנתח). מקום שהוא "מוסד"? יש מצב
ביצה עלומה
|
30.06.22
לראשונה במזרח התיכון: 11 מסעדות בדובאי קיבלו כוכבי מישלן
לידיעת הטסים לדובאי: לראשונה מאז הקמתו של המדריך הצרפתי היוקרתי ניתן דירוג כוכבים של מישלן למסעדות בדובאי, העיר המכוכבת הראשונה במזרח התיכון - שתי מסעדות בעיר קיבלו שני כוכבים ועוד תשע מסעדות קיבלו כוכב אחד. ביקרנו בשתיים מהן
תיקי גולן
|
28.06.22
"הייתי מתעורר באמצע הלילה ומרגיש שאני בתוך תהום"
השף יוסי שיטרית פותח מחדש את הבר הקטן בחלל המקורי של "דוד ויוסף" שבו לפני 13 שנה הכל התחיל, ומדבר בגילוי לב על הפרידה מהחבר והשותף, על התקפי החרדה והסיוטים באמצע הלילה ועל התמחור המוגזם במסעדות: "המחירים פה נהיו הזייה. למה צריך לשלם על מנה של דג או סטייק 180 שקל? אני מכיר את העלויות, אבל יש גבול, אי אפשר להיות יותר מדי גרידים. תל אביב נהייתה גרידית"
תיקי גולן
|
25.06.22
אוכל וספר: איפה אוכלים באזור שרונה בתל אביב?
שבוע הספר נפתח היום ואין כמו לקנות ספרים על בטן מלאה: בחרנו בשבילכם חמישה מקומות באזור שרונה, כיכר גבעון והחשמונאים בתל אביב, שתוכלו לאכול בהם, לפני או אחרי שהצטיידתם בספר
תיקי גולן
|
15.06.22
קיבלתם אוכל מקולקל או נפגעתם בבית קפה או מסעדה? כך תוכלו לקבל פיצוי
מדריך: מה האחריות של בית העסק במידה שהתרעתם לגבי אלרגיה או רגישות לחומר גלם מסוים - והוא בכל זאת היה במנה, ובאילו מצבים תוכלו לתבוע אם קיבלתם אוכל "לא תקין"? וגם: מתי פגיעה מסם אונס יכולה להיחשב רשלנות של בעלי פאבים וכיצד הם יכולים להימנע מכך
ליטל דוברוביצקי
|
10.06.22
המסעדה הזאת מוכיחה שעוד מוקדם להכריז על מותו של הסטייק
תאוות בשרים עוד לא חלפה מהעולם, ובטריגר בשר ויין מספקים אותה בארוחה פשוטה וטובה. הנתחים מטופלים באופן שממצה את הטעמים, הירקות אורגניים והמחירים ממש נוחים. דווקא בגלל שלא ממציאים פה מחדש את הגלגל - זה עובד נהדר
ביצה עלומה
|
09.06.22
במסעדה של המלון הכי יקר בתל אביב מתקמצנים על עוד חתיכה של דג
בבניית מלון קמפינסקי בתל אביב הושקעו מיליונים, אבל נראה שלמסעדת סרייה שפועלת בתוכו אין תקציב אפילו לעגבניות טובות. הזעפרן המוגזם במנת האינטיאס העניק לדג טעמים של סבון, והקינוחים היו מתוקים בטירוף. ציפינו למסעדה ברמה של מלון יוקרה, וקיבלנו מסעדה של מלון שלושה כוכבים באלנבי
ביצה עלומה
|
02.06.22
טעים וזול: 25 מקומות מומלצים לאוכל רחוב בירושלים
מהמעורב הירושלמי של סטקיית חצות ועד השניצל בפיתה של צ'וצ'י: לכבוד יום ירושלים יצאנו לסיבוב בין דוכני אוכל הרחוב הכי טעימים בירושלים. תבואו רעבים
רעות סהר
|
29.05.22
בזכות הריאליטי: הדור החדש של המסעדות הכשרות מנפץ את הסטיגמה
אם עד לא מזמן שומרי הכשרות נאלצו להסתפק בשיפודיות עממיות, היום יותר ויותר שפים מובילים, מאייל שני ועד אסף גרניט וחיים כהן, פותחים מסעדות כשרות. "קהל שומרי המסורת התפתח מאוד בגלל תוכניות הריאליטי בישול וגם הם רוצים ליהנות מחוויה", מסביר השף בני מדר את ההימור שלקח, כשפתח את מסעדת "סְפֶרָה" ברחובות בהשקעה של מיליונים. המומחים בטוחים שזאת רק ההתחלה: "70 אחוז מהישראלים שומרים כשרות וכוחות השוק פועלים חזק"
ענת לב-אדלר
|
29.05.22
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
רצועת עזה
יצחק גולדקנופף
מתנחלים
עזה
גלי בהרב-מיארה
צה"ל
הפסקת אש
חרבות ברזל
גדעון סער
חיזבאללה
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
רצועת עזה
יצחק גולדקנופף
מתנחלים
עזה
גלי בהרב-מיארה
צה"ל
הפסקת אש
חרבות ברזל
גדעון סער
חיזבאללה
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
עיתון
ארצות הברית
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
חרבות ברזל