מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדות
מישלן מנסה להישאר רלוונטי: יחשוף מסעדות במדריך גם במהלך השנה
מישלן שובר את המסורת: במקום חשיפה פעם בשנה של המסעדות המופיעות במדריך, מעתה ייחשפו מסעדות שיופיעו בו גם במהלך השנה - למה בעצם המדריך הוותיק והיוקרתי צריך את זה ומי השף הישראלי שחזה את הנולד?
שי שגב
|
24.11.21
נתח מגן עדן: מסעדות הבשרים הכי טובות בארץ
מהמסעדה שתצטרכו להזמין לה תור שלושה חודשים מראש (ולא תגיש לכם שתייה), ועד למקום שבו תצפו בהכנת הבשר בשידור חי על מסך ענק. אם בעבר היה קשה למצוא סטייק טוב בישראל, כיום מסעדות בשרים רבות מתהדרות בחומר גלם איכותי מאוד ובטכניקות בישול מתקדמות, כולל הכנה בבורות אש. ליקטנו תחנות חובה מקומיות לכל קרניבור
רעות סהר
|
24.11.21
אבי לוי: "אני במקום אחר, סמים זו לא אופציה מבחינתי"
לאבי לוי גרסת 2021 יש רעמת שיער חדשה תוצרת טורקיה, וגם ציון דרך משמעותי - 11 שנים שבהן הוא נקי משימוש בסמים, אבל דווקא עכשיו כשמשבר הקורונה עדיין לא חלף, הוא שופך 2 מיליון שקלים על מסעדה חדשה בירושלים שמגישה אוכל רחוב בפיתה
קרן נתנזון ויץ
|
23.11.21
יותם אוטולנגי: "אני בפוסט טראומה, לא מרגיש בטוח"
הוא אחד השפים הישראלים המצליחים והמוערכים בעולם, שהיה שופט במאסטר שף אוסטרליה ומחזיק ברשת מסעדות נחשבת בלונדון; בריאיון נדיר לתקשורת הישראלית, הוא מדבר על הקונפליקט הישראלי-פלסטינאי שנכנס לנו לצלחת, על הקורונה והשלכותיה העסקיות והנפשיות ועל הסרט הדוקומנטרי שיצא לאחרונה בכיכובו - "אוטולנגי והעוגות של ורסאי". אוטולנגי: "המונח 'אוכל ישראלי' הוא דבר מורכב"
אמיר קמינר
|
15.11.21
השף ארז פנחס: "הכל ירד לטימיון והתרסק, הנשמה קראה לי לחזור לארץ"
בשיא הקורונה הוא סגר אחרי 20 שנות פעילות מסעדה בקייפ קוד בארצות הברית, אחרי שהאכיל שם את כל העשירים והמפורסמים באוכל תימני מתובל בתבלינים מלוינסקי; כשהכל התרסק והוא נשאר בלי מקורות הכנסה הוא עזב את עולם הזוהר מאחור, חזר לארץ למשרת שף שכיר במסעדה השוכנת בתוך החפירות של הרכבת הקלה בתל אביב, ולא מצטער לרגע: "אני מתגעגע רק לתוצרת של האוקיינוס ולדייג"
אמיר קמינר
|
12.11.21
לא רק צ'יפס: 13 מאכלים הולנדים שאתם חייבים להכיר
לאכול כמו מקומי: אם חשבתם שאוכל הולנדי מסתכם בצ'יפס, הרינג וגבינת גאודה, מחכה לכם הפתעה - קבלו את מדריך האוכל שיכיר לכם את האוכל ההולנדי המסורתי האמיתי, זה שההולנדיים אוכלים בבית. גזרו ושמרו לביקור הבא באמסטרדם
גיא וענבל כץ
|
12.11.21
אכלתם את הראש: למה אין סצנת אוכל אמיתית בפריפריה?
פתיחה של סניף רשת פאסט-פוד במושב מגוריו הזכירה לאורן ברזילי, חובב אוכל טוב ותיאוריות קונספירציה, עד כמה המצב בפריפריה קשה לפודיז אמיתיים. אז הוא החליט לבדוק למה, וחזר עם תיאוריה
אורן ברזילי
|
11.11.21
חדשים וגם ותיקים: ההמבורגרים הכי טובים בארץ
המבורגר שמכינים קצבים בירושלים, הסמאש בורגר החדש הכי טעים בתל אביב, ההמבורגר מאילת שמשאיר אבק לכולם ועוד המבורגריות נפלאות ברחבי הארץ שהופכות את החיים שלנו לטעימים הרבה יותר. ויש גם המבורגריות חדשות מומלצות שאתם חייבים להכיר
רעות סהר
|
05.11.21
המסעדה הכשרה הראשונה של אסף גרניט נפתחה בטבריה
הכוכב של טבריה: בעוד קבוצת מחניודה של השף אסף גרניוט ואורי נבון עובדת על פתיחת מסעדה בברלין, מסעדה בפריז ועוד מסעדה בקריבים, נפתחה לקהל המסעדה הכשרה הראשונה של הקבוצה בטבריה - מסעדת לוטה. גרניט: "היום גם במסעדות לא כשרות עושים התאמות של התפריט לסועדים מסוימים, אני לא מרגיש שבגלל שהמסעדה כשרה אני מבשל עם יד קשורה מאחורי הגב"
תיקי גולן
|
04.11.21
בית הקפה נקלע לקשיים כלכליים - והלקוחות תרמו מכספם
רגע לפני שבית הקפה הירושלמי, כתמול שלשום, כמעט ונסגר אחרי שנה של קשיים כלכליים בעקבות הקורונה, התגייסו הלקוחות להציל את המוסד הירושלמי, ותרמו מכספם בשביל שימשיך לפעול. דן גולדברג, הבעלים: "הנזק הכלכלי היה אדיר וגם הלוואות לא יכולנו כבר לקחת, הם עזרו לנו בימים הקשים ביותר"
איתמר אייכנר
|
29.10.21
"פחות מתאים להוציא היום במסעדה 300 שקל לאדם"
קצת יותר משנתיים, שלושה סגרים וקורונה אחת היו צריכים השף והבעלים של מסעדת "שחקי שחקי" בשביל להבין שמוטב להפנים את המציאות החדשה, להגיב מהר לשינויים המתבקשים, לצמצם את מספר המנות בתפריט, להוריד את מצבת כוח האדם במטבח ולהפוך את המסעדה הברנז'אית שלהם לבר יין קליל ויום-יומי: "אנחנו רוצים לעשות לתרבות היין מה שאיל שני עשה לפיתה"
תיקי גולן
|
27.10.21
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
חרבות ברזל
קמלה האריס
בחירות בארה"ב 2024
הקונגרס
דונלד טראמפ
צה"ל
חטופים
דמוקרטים
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
ארצות הברית
חרבות ברזל
קמלה האריס
בחירות בארה"ב 2024
הקונגרס
דונלד טראמפ
צה"ל
חטופים
דמוקרטים
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה