מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
תגיות
מסעדות
בעל חברה לשיווק מזון: "בגיל 79 אני רואה איך מפעל חיי שומם"
ספק בתחום המזון, שהחברה שבבעלותו עוברת תקופה קשה בעקבות משבר הקורונה, מסביר איך הסיטונאים נפלו בין הכיסאות ומה עובר עליו כשהוא רואה את החברה שהקים לפני 40 שנה, נותרת בלי עבודה. יצחק שבי: "הפסדנו מעל 10 מיליון שקלים מאז חודש מרץ, 95 אחוזים מהלקוחות של החברה נפגעו או נסגרו, מרבית הלקוחות שסיפקנו להם סחורה עצרו או דחו את התשלומים, וגם חזרו לא מעט שיקים בהיעדר כיסוי"
תיקי גולן
|
11.08.20
המונה טועם מגלה פלאפל אמיתי של פעם במגדל העמק
המונה טועם, מבקר אוכל רחוב שהוא גם נהג המונית הכי זללן שפגשתם, מגיע למגדל העמק ומגלה שם פלאפל עם בר סלטים צנוע, וכדורים חמים שמטוגנים רק בעת ההזמנה, או במילים אחרות - פלאפל שנותן תמורה מלאה לכסף - אפילו אם מדובר על שקלים בודדים בלבד
המונה טועם
|
11.08.20
"בהתחלה זה היה מוזר": סדנאות בישול בזום
אמנם אתם לא יכולים להריח או לייצר אינטימיות עם השף, אבל לפחות אתם יכולים ללמוד לבשל - יותר ויותר שפים החלו להעביר סדנאות אוכל בזום. למה זה טוב והאם בכלל אפשר ללמוד מזה משהו? השף ארז קומרובסקי: "לפני הקורונה בכלל לא היה עולה על דעתי לעשות משהו כזה, אבל היום אני מבין שזו פלטפורמה מעולה להעביר באמצעותה סדנת בישול״
לין לוי
|
10.08.20
"מצאתי את עצמי בוכה": מסע בין המסעדות הסגורות בחיפה
מייק ויגודה מקפה "בטיפול" התאבד, מסעדת ג'קו נסגרה, באל גאוצ'ו עושים הערכת מצב ובינתיים פתוחים רק לאירועים - וזו רק ההתחלה: יצאנו למסע עצוב בין המסעדות בחיפה
ליאור אל-חי
|
10.08.20
אסף ליס: "היו לנו 400 עובדים ונשארנו עם 60"
הוא סגר ארבע מסעדות בתחילת הקורונה, הפך לראשונה לאבא חודש לאחר מכן ועכשיו הוא מנסה להתמודד עם המציאות החדשה בשגרת הקורונה - המסעדן אסף ליס מסביר כמה עולה לפתוח מסעדה אחרי סגירה, למה הוא מיואש מהממשלה ומה קורה עם מסעדת קיטשן מרקט, שסגורה כבר חצי שנה. ליס: "יש סטיגמה על מסעדנים שהם מליאנים, אבל זה תופס לגבי מסעדנים של פעם, זה לא בעידן שלי"
תיקי גולן
|
07.08.20
הכירו את המגמה: שפים מארחים שפים שנשארו בלי מסעדה
יותר ויותר שפים מארחים שפים בחל"ת או כאלה שסגרו את המסעדה: חיים כהן מארח שפים שנשארו בלי מסעדות ומוזיקאים שנשארו בלי עבודה; השף יורם ניצן בחל"ת מאז חודש מרץ אז הוא מקים לתחיה את מסעדת מול ים; ובבר התל אביבי הבינו שאם לא יעשו ערבי קונספט, יהיה להם קשה לשרוד. רענן אשכנזי, קטמון: "בלי שיתופי פעולה עם שפים מבחוץ בקושי נחזיק מעמד"
לין לוי
|
06.08.20
איציק הגדול: "הפסדנו חצי מיליון שקל בשלושה שבועות"
אחרי שכל האוכל נתרם והמסעדה נסגרה לשלושה שבועות, מסעדת איציק הגדול ביפו נפתחת מחדש, עם הפסד כספי גדול וחשש בלב. איציק לוזון: "המצב הזה מנטרל מאתנו את האנרגיות והאהבה שיש לנו לעבודה שלנו. זה מדכא וזה גורם לנו לבלבול כי אנחנו לא יודעים איך להיערך מחדש לעבודה. מקווה שנצליח להתגבר על זה"
אלכסנדרה לוּקֵש, תיקי גולן
|
05.08.20
לדייט מושלם: המסעדות הכי רומנטיות בארץ
עם מפות לבנות, אור נרות ונוף לים או על הבר במבנה עתיק. עם כוס יין ומנות לנשנוש או עם צלחת פירות ים: אספנו בשבילכם מקומות ברחבי הארץ שתוכלו להעביר בהם ערב רומנטי, ולהרגיש שרק אתם שם
לין לוי
|
04.08.20
"אנשים רוצים לשבוע בזול": המונה טועם מגיע ל-ynet
רוב היום הוא נהג מונית אבל כשהוא רעב הוא גם מבקר אוכל רחוב - "המונה טועם" מספר לאולפן ynet איך הוא מאתר את המקומות שהוא מבקר בהם, איזה אוכל רחוב הוא מחבב ולמה הוא מעדיף שלא יזהו אותו: "ברוב המקרים לא מזהים אותי וזה נותן לי הזדמנות 'נקייה' לבדוק את המקום ולאמוד אותו כמו שצריך"
אלכסנדרה לוּקֵש, תיקי גולן
|
03.08.20
מהטבע - לאריזת משלוחים: "אבסורד לבקש מההורים"
ליסה הדריכה בשש השנים האחרונות תלמידי בית ספר בטיולים בטבע. כשהמגפה התפרצה היא הוצאה לחל"ת, סירבה לחיות מדמי אבטלה - והחלה לעבוד כאורזת משלוחים במסעדה. "הכניסה לעולם המסעדנות שונה ממה שאני אוהבת לעשות". ynet עם האנשים שחישבו מסלול מחדש
סיון חילאי
|
02.08.20
הברכיים רועדות אבל האופטימיות בשיא: מה אוכלים במטה יהודה בשגרת קורונה?
במאפיית אלורו ממשיכים לאפות ומארחים בחצר; בשנקליש בעין רפא מארחים במרפסת; ומשפחת אוחיון מעמינדב סגרה את חנות הטקסטיל ופתחה את דלת הבית לאירוח: סצנת האירוח הצנועה באזורים כפריים פורחת בשנים האחרונות, ועכשיו במיוחד - ביקרנו במטה יהודה והרי ירושלים ומצאנו אופטימיות קוסמית על רקע כל הקשיים
לין לוי
|
01.08.20
כתבות קודמות
כתבות נוספות
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
חטופים
קמלה האריס
ארצות הברית
חרבות ברזל
דונלד טראמפ
חמאס
ג'ו ביידן
בחירות בארה"ב 2024
קונגרס
תגיות חמות
היום
השבוע
החודש
בנימין נתניהו
חטופים
קמלה האריס
ארצות הברית
חרבות ברזל
דונלד טראמפ
חמאס
ג'ו ביידן
בחירות בארה"ב 2024
קונגרס
תגיות קשורות
ספורט
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
ארצות הברית
עיתון
כדורסל ישראלי
בנימין נתניהו
צה"ל
דונלד טראמפ
קורונה